Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Pantera Capital’in Blockchain Fonu, Hedeflenen Miktarı Toplayamadı

Ana Sayfa » GÜNCEL » Pantera Capital’in Blockchain Fonu, Hedeflenen Miktarı Toplayamadı
Pantera Capital’in Blockchain Fonu, Hedeflenen Miktarı Toplayamadı

© Reuters.  © Reuters.

Blockchain odaklı risk sermaye firması Pantera Capital yakın zamanda yaptığı duyuruda üçüncü blockchain fonu için olan fon toplama sürecini 160 milyon dolardan sonra noktaladığını belirtti. Risk sermayesi firması temel olarak 175 milyon dolar hedeflemekteydi ve hedefini gerçekleştiremedi.

27 Mart tarihinde yayınlanan aylık resmi yatırımcı mektubuna göre, Kaliforniya tabanlı risk sermayesi firması çoktan Venture Fund III isimli fonundan 38 milyon dolarlık bir yatırım yaptı. Söz konusu yatırım 11 farklı firma arasında dağıtıldı. Pantera fonun geri kalanı ile 24 diğer firmaya daha yatırım yapmayı ve her bir blockchain projesine ortalama 3.5 milyon dolar daha aktarmayı planlıyor. Pantera yetkilileri bunun yanı sıra yaptığı yatırımlardan %11 civarında ortalama hisse satın almayı da hedefliyor.

Kripto para ve blockchain odaklı risk sermayesi fonu özellikle kripto para borsalarının alt yapıları konusunda büyük yatırımlar gerçekleştirmekte. Fonun %35’i alt yapı hizmetlerine, %29.4’ü ise direkt olarak kripto para borsalarına aktarılmış durumda. Pantera konu hakkında yaptığı açıklamada ”daha önceki iki risk sermayelerimizde yaptığımız en başarılı bazı yatırımların, kripto para borsalarına olduğunu gördük ve bizce bu hala bir fırsat olarak duruyor” ifadesi ile konu hakkındaki görüşünü de vurguladı.

Bunun yanı sıra fon yetkilileri VF (NYSE:VFC) III ile kurumsal yatırımcıların akın edeceğini ve bunun Bakkt gibi platformlara yatırım için kullanılacağını ifade ettiler. Pantera yaptığı kilit yatırımlar ile önümüzdeki yıllarda da adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor.

Pantera Capital’in Blockchain Fonu, Hedeflenen Miktarı Toplayamadı isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Continue reading on Koin Bülteni

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Pantera Capital’in Blockchain Fonu, Hedeflenen Miktarı Toplayamadı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Ripple (XRP)’ı Ay’a Çıkaracak Fiyat Tahminleri Karşınızda! Bitcoin Fiyatındaki Düşüşü Bilen Analistin Son Öngörüsü, Kritik Seviyeler EOS’un yeni platformundan fenomenlere 100 milyon dolara varan gelir Ethereum Ağındaki Aktiviteler Rekor Seviyeye Ulaştı JP Morgan: Blockchain Teknolojisi Günümüzde Fazla Abartılıyor Analist Mahmudov: Ayılar Bitcoin’e Geri Dönebilir!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır