Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Şirket Yöneticisi: Blockchain BAE’deki Telekom Sektörünü Geliştirebilir

Ana Sayfa » GÜNCEL » Şirket Yöneticisi: Blockchain BAE’deki Telekom Sektörünü Geliştirebilir
Şirket Yöneticisi: Blockchain BAE’deki Telekom Sektörünü Geliştirebilir

2/2


2/2


Birleşik Arap Emirlileri‘ndeki Emirates Integrated Telecommunications Company‘ye balı olan Du, Carrier Blocchain Study Group (CBSG) bünyesine katıldı.

Uluslararası bir konsorsiyum olan Carrier Blockchain Study Group, Blockchain teknolojisinin özellikle telekomünikasyon alanındaki kullanımlarına yönelik araştırmalar yapıyor.

CBSG’ye katılan Du, Dünya genelindeki diğer telekomünikasyon şirketleriyle işbirliği yaparak Blockchain teknolojisiyle ilgili çeşitli araştırmalar yapacak. Şirketin amacı Blockchain teknolojisini kullanarak halihazırda sunduğu hizmetleri daha verimli bir hale getirmek.

CBSG bünyesindeki şirketler bundan bir süre önce Cross-Carrier Payment System adlı bir ödeme sistemi geliştirdiler. Bu sistem, kullanıcılara mobil cüzdanlarını kullanarak çeşitli mobil ödemeler ve havaleler yapma imkanı tanıyor. Du, bu ödeme sisteminden de faydalanmayı hedefliyor.

ABD’deki Blockchain şirketlerinden TBCASoft tarafından geliştirilen bu ödeme sistemi, telekomünikasyon şirketlerinin özellikle ödeme konusunda çok daha güvenilir ve hızlı bir hizmet sunmalarına olanak tanıyor.

Emirates Integrated Telecommunicatons Company’nin CEO’su Osman Sultan, Blockchain teknolojisinin avantajlarıyla ilgili şu açıklamayı yapıyor:

“Blockchain teknolojisinin faydaları Dünya geneline yayılmaya başladı. Bu teknoloji sayesinde bireysel kullanıcıların eline çok daha fazla yetki verilmiş oluyor.”

Osman Sultan, yaptığı açıklamalarda bu teknolojinin Birleşik Arap Emirlikleri genelinde kullanılabileceğini belirtti. Sultan’a göre Blockchain, BAE’deki telekomünikasyon sektörünü ciddi ölçüde geliştirebilir.


İlgili haber:
Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan Ortak Dijital Para Oluşturmayı Planlıyor

Geçtiğimiz gün paylaştığımız bir haberde Birleşik Arap Emirlikleri ile Suudi Arabistan arasında kurulan yeni bir ortalıktan bahsettik. Bu iki ülke, kendi aralarında kullanabilecekleri bir dijital para üretmeyi planlıyor.

Şirket Yöneticisi: Blockchain BAE’deki Telekom Sektörünü Geliştirebilir isimli makale Ömer SAKMAR tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Continue reading on Koin Bülteni

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Şirket Yöneticisi: Blockchain BAE’deki Telekom Sektörünü Geliştirebilir - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Kriminaller Boş Durmuyor: Bir Yıl İçinde Şantaj ile 320 Bin Dolarlık BTC Aldılar Ethereum 20% düşüşle 193,86 seviyesinin altına geriledi Seed CX Kripto Para Borsası Kurumsal Yatırımcılara Yönelik Yeni Hizmetini Duyurdu! Bitcoin Dominasyonu 7 Ay Sonra İlk Kez Yüzde 50’nin Altına Düşebilir TRON Teknik Menajeri Konuştu: Anonim Para Transferini Getirmek İçin Çalışıyoruz Chainalysis Araştırması, Kripto Para Borsalarının Güvenlik Açıklarını Ortaya Koydu

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır