Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Civic CEO’su: Bitcoin satın almak için daha iyi fırsatlar olacak!

Ana Sayfa » GÜNCEL » Civic CEO’su: Bitcoin satın almak için daha iyi fırsatlar olacak!
Civic CEO’su: Bitcoin satın almak için daha iyi fırsatlar olacak!

© Reuters.  © Reuters.

Bitcoin satın almak için en doğru zaman hangisi? Şu an en düşük fiyatlarını mı yaşıyor yoksa daha düşer mi? The Civic CEO’sunun bu soruya pek de hoşunuza gitmeyecek bir cevabı var.

Bitcoin Satın Almak için Doğru Zaman Mı?Kripto para dünyasında Bitcoin ve fiyatları hakkında sıkça yorum yapan onlarca ünlü isim var. Sürekli şu yıla kadar BTC şu fiyata çıkacak diyenlerle karşılaşıyoruz. Örneğin Mark Yusko bu yılın başlarında 2018 için fazlaca iyimser olduğunu üzülerek belirtmişti.

Şüphesiz bu yıl Bitcoin boğa koşusu bekleyen sadece o değildi. Neredeyse her iki haftada bir yüzünü gördüğümüz Tom Lee bir diğer uslanmaz iyimser yorumcu. Uzun süre Bitcoin’in yılı 25.000 dolarla kapatacağını savunan meşhur yorumcu fiyatların 6.000 doları aşağı kırdığı günden bu yana fikrini değiştirmiş görünüyor. Gerçi hala 15.000 gibi mevcut duruma göre fazlaca iyimser bir yıl sonu kapanış tahmini yapsa da artık onun da tedirgin olduğu aşikar.

(İlgili: Tom Lee Bitcoin (BTC) Tahmininde Geri Adım Attı)

Bazıları da var ki uçuk fiyatlar zikrederek insanların aç gözlülüğünü kamçılamak yerine akla mantığa uygun tahminlerde bulunuyor. The Civic CEO’su Vinny Lingham bunlardan biri. Son derece ölçülü ve gerçeğe yakın tahminlerde bulunması dolayısıyla adı “Bitcoin Kahini”ne çıkmış durumda.

Bitcoin 4.000 doların altına düştüğünde bile aşırı iyimser tahmin yapanlara inat Lingham’ın farklı görüşleri var. Geçtiğimiz gün CNBC’nin meşhur Fast Money programına konuk olan Lingham çarpıcı açıklamalarda bulundu.

The Civic CEO’su Bitcoin’in, 3.000 dolar ile 5.000 dolar arasında, 3 veya 6 ay süresince salınım yapacağını düşündüğünü belirtti. Bitcoin her ne kadar düşüş döngüsünde olsa da 3.000 dolar destek hattının kırılamayacağını sözlerine ekledi.

(İlgili: Bitcoin’in 3000 ile 5000 dolar arasında yolculuğu ne kadar sürecek? Ünlü CEO cevaplıyor!)

Vinny Lingham’ın kurduğu The Civic firması blockchain temelli bir girişim. Girişimin ana hedefi blockchain tabanlı bu teknolojinin güvenliği ve şeffaflığını sağlayacak bir kimlik algoritması oluşturmak. Firma ayrıca etkileyici bir “ortaklar ve kullanıcılar” liste ile gövde gösterisi yapıyor. Listede en göze çarpan kurum Dünya’nın en büyük bira üreticisi olan Anheuser-Busch.

CNBC genelde piyasaya iyimserlik aşılayan yorumcuları konuşturmasıyla meşhur. Lingham’ın mevcut sürecin 3 ila 6 ay daha süreceğini ilan etmesi dinleyicileri pek memnun etmişe benzemiyor. Muadil videolara gönderdikleri “dislike”lardan çok daha fazlasını bu videoya göndermiş olmaları durumu açıklıyor. CNBC zaten videoyu yorumlara kapatmış durumda.

Lingham mevcut fiyat seviyesinden Bitcoin almanın fazla riskli olduğunu savunuyor. Kendisinin söylemine göre: “Bitcoin satın almak için daha iyi fırsatlar olacak.”

Bitcoin hakkında daha fazlası için Tıklayın

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Civic CEO’su: Bitcoin satın almak için daha iyi fırsatlar olacak! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitfinex’ten çalınan yüzlerce Bitcoin harekete geçti Rus WEX Kripto Para Borsası Hakkında Polise Yapılan Şikayetler Doldu Taştı! Tokyo Havaalanındaki Lüks Araçlar, Artık Bitcoin’i Ödeme Olarak Kabul Ediyor Bitcoin 8.800 Dolar Oldu Ünlü Analist: Altcoin’ler 50-100x Artış Yaşayacak! Piyasaya rağmen sürekli yükselen Ripple Bitcoin’i geçebilir mi?

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır