Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Beklenen haberler: Hedge fonlarının Bitcoin ve kripto para yatırım hacimleri artıyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Beklenen haberler: Hedge fonlarının Bitcoin ve kripto para yatırım hacimleri artıyor
Beklenen haberler: Hedge fonlarının Bitcoin ve kripto para yatırım hacimleri artıyor


Bitcoin’in büyük bir ralliye çıkması için geri sayım sürerken, beklenen haberler bir bir gelmeye devam ediyor. Hedge fonlarının Bitcoin ve kripto para yatırım hacimleri artmaya başladı!!!

Hedge fonlarının Bitcoin ve kripto para yatırım hacimleri artıyor

2018 yılı boyunca, kripto para piyasası değerinin yüzde 75’ini kaybetti. Ancak, hedge fonları yatırımcılardan ve dev kurumlardan gelen likit akışıyla artmaya devam ediyor.


CCN, 1 Kasım tarihinde, kripto para sermayesi odaklı girişim şirketi olan Grayscale Investments’ın, değerini 330 milyondan fazla arttırdığını bildiriyor. Bu likitide akışının az bir kısmı eski kullanıcılardan gelirken, çoğunluğunun yeni yatırımcılardan geldiği belirtiliyor.

Grayscale Investments şirketi 2017 yılında dörtte üç oranında bir artış kaydetti. Tabi bu yıl kripto paraların yukarı yönlü uzun soluklu bir ralliye başladıkları bir dönemdi. Ancak Grayscale Investment genel müdürü Michael Sonnenshein, Bitcoin’de yaşanan %69 luk değer kaybından sonra bile kullanıcı portföylerinde çok bir değişme olmadığını belirtti.

Bitcoin fiyatlarının 2018’in başındaki düşüşten sonra, yıl boyunca durağan bir süreç geçirmesine rağmen, mevcut ve yeni müşterilerimiz sermayelerini bu sektöre yönlendirirken hiçbir tereddüt yaşamıyorlar. Bu fiyat düşüşlerine rağmen varlık girişleri gerçekten güçlü. Yatırımcılar geri çekilme ve düzeltme hareketlerini varlık arttırma fırsatı olarak algılıyorlar. Hal böyle olunca da her ne kadar kripto para piyasaları şimdilik düşüşte gibi gözükse de şirketimiz genişlemeye devam ediyor.’’

Grayscale yükselen tek şirket değil!!!Grayscale 330 milyon dolarlık büyüme göstererek sektörde en çok büyüyen yatırım şirketi olsa da, diğer şirketlerde büyüme göstermeye devam ediyor.

Eski Pantera Capital yatırım porföyü başkanı Travis Kling tarafından kurulan İkigia Şirketi de bu yıl içinde 100 milyon dolardan fazla yatırım aldıklarını açıkladı.

Kripto para sektörü, 11 aylık dönemde önemli bir düşüş yaşasa da, yatırımcılar ve uzmanlar kripto para piyasalarının uzun vadede çok kar getireceğini düşünüyorlar. Bu yüzden de varlıklarını hiç düşünmeden kripto para piyasalarına yönlendirmeye devam ediyorlar.

Pazar Büyümesi GüçlüTarihsel olarak baktığımızda, kripto para piyasası her zaman büyük düzeltmelerden sonra güçlü bir şekilde toparlanmayı başardı. Ve her toparlanıştan sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bitcoin 2017 de bin dolar civarındaydı. 2018 de ise tepe noktası olan 20 bin dolar seviyelerine geldi ve sonra bir düzeltme yedi. Yani fiyatını 20X yaptı. Şuanda da 6 bin dolar civarlarında dolaşıyor. Yeni bir ralli sonucu fiyatında en en az 8X’lik bir artış görülmesi bekleniyor. Bu da Bitcoin’in 50 bin dolar seviyelerine çıkması anlamına geliyor.

Dipnot: Hedge fonlarının Bitcoin ve kripto para yatırım hacimlerinin artması piyasayı nasıl etkiler?

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Beklenen haberler: Hedge fonlarının Bitcoin ve kripto para yatırım hacimleri artıyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

OMNI CEO’su: XRP, Hızlı Likidite Sağlamak İçin Mükemmel Bitfinex ve Tether Davasındaki İlk Duruşmadan Erteleme Kararı Çıktı Bitcoin 7.600 Dolara Kadar Geriledi – Düşüş Devam Edecek Mi? Tom Lee: Bitcoin’in 20 Bin Dolar Sınırını Görmesi Hiç Zor Değil Özel Haber: Yerel Seçimler Yaklaşırken, İsmail Hakkı Polat ile Blockchain ve Akıllı Şehirleri Konuştuk Mayıs 2020’de Bitcoin yükselecek mi? 1 milyon dolarlık Bitcoin tahmini mantıklı mı? Meltem Demirörs cevapladı

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır