Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Justin Sun: Tron Artık 50 Üstü Merkeziyetsiz Uygulamaya Sahip! Sırada 80 Uygulama Var

Ana Sayfa » GÜNCEL » Justin Sun: Tron Artık 50 Üstü Merkeziyetsiz Uygulamaya Sahip! Sırada 80 Uygulama Var
Justin Sun: Tron Artık 50 Üstü Merkeziyetsiz Uygulamaya Sahip! Sırada 80 Uygulama Var



Kripto para piyasasında piyasa hacmi açısından ilk 10 arasında yer alan kripto para birimi Tron, birbiri ardına yeni gelişmelere imza atmaya ve ağ olarak büyümeye devam ediyor. Tron Foundation’un kurucusu Justin Sun, geçtiğimiz 21 Aralık tarihinde kendi resmi Twitter hesabından, ağın şimdiden 50’den fazla merkeziyetsiz uygulamaya ev sahipliği yaptığını ve kısa vadede 80 üstü uygulamaya ulaşacağını vurguladı.

2018 yılı içerisinde kendi ana ağına geçiş yapan ve daha önce Ethereum tabanlı bir proje olan Tron, kesinlikle ciddi bir kullanım artışı yakaladı ve şu an Ethereum gibi devasa bir blockchain alt yapısına rakip olacak kadar büyüdü. Ağ bu ayın başlarında sadece 173 günde 100 milyon işleme ulaştı ki bu günlük ortalama şeklinde 578.034 işleme denk gelmekte.

Ethereum tabanlı bir tahmin ve iddia platformu Gnosis.ph’nin kurucusu Martin Köppelmann, geçtiğimiz Ağustos ayında bir akıllı kontrat protokolünün büyümesini ölçmek için kullanılacak en önemli ölçülerin, merkeziyetsiz uygulama kullanımı ile, birbiri ile etkileşime geçen merkeziyetsiz uygulamalar olduğunu vurgulamıştı.

Aynı Ethereum gibi bir akıllı kontrat protokolü olan Tron, en çok kullanıma sahip üç uygulamasında ortalama olarak 2.300 kullanıcıya sahipken, Ethereum ise yine en çok kullanılan üç uygulamasının ortalamasına göre 700 kullanıcıya sahip ve bu bile şimdiden Ethereum’un zor günler yaşamaya başladığının göstergesi.

Justin Sun: Tron Artık 50 Üstü Merkeziyetsiz Uygulamaya Sahip! Sırada 80 Uygulama Var isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Justin Sun: Tron Artık 50 Üstü Merkeziyetsiz Uygulamaya Sahip! Sırada 80 Uygulama Var - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Kripto Paralara Olan İlgi Yıl Sonunda Yeniden Artabilir Bunu Söyleyen 49 Yaşında: Bitcoin’i 0 Dolara İndiririm! Binance Chain’in Açılış Tarihi 23 Nisan Bitcoin aşağı yönlü bir düzeltme belirtisi gösteriyor QuadrigaCX Mağdurlarını Temsil Edecek Avukatlar Bugün Belli Olacak Bitcoin Madenciliği Yapmak Hiç Olmadığı Kadar Zorlaştı

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır