Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

1250 Kat! Bitstamp Yeni Güncellemenin Kripto Para Trading İşlemlerini Hiç Olmadığı Kadar Hızlandıracağını Düşünüyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » 1250 Kat! Bitstamp Yeni Güncellemenin Kripto Para Trading İşlemlerini Hiç Olmadığı Kadar Hızlandıracağını Düşünüyor
1250 Kat! Bitstamp Yeni Güncellemenin Kripto Para Trading İşlemlerini Hiç Olmadığı Kadar Hızlandıracağını Düşünüyor



Eylül ayında Nasdaq tarafından satın alınan Cinnober, piyasanın en eski kripto para borsalarından birisi olan Bitstamp ile ortalık imzaladı. Aslında Lüksemburg temelli olup 2011 yılında kurulan Bitstamp kripto para borsası, geçtiğimiz tarihlerde Belçikalı bir yatırım firması tarafından satın alınmıştı. Cinnober ve Bitstamp ortaklığının temel hedefi ise, borsadaki eşleşme sisteminin (alıcı ve satıcı) 1,250 kat daha hızlı çalışmasını ve toplam işlem miktarının da 400 kat arttırılması.

Bitstamp kendi teknolojisi olarak üretilen sistemi değiştirip, yerine Cinnober tarafından geliştirilen TRADExpress sistemine geçiş yapacak. Bitstamp’ın kendi internet sayfasında yayınladığı bildiriye göre bu hamle aslında oldukça büyük:

”Bu geleneksel finans ile kripto para birimleri arasındaki boşluğa köprü kurmak ve kripto trading işlemlerindeki teknolojik sınırı daha da öteye götürmek için oldukça kritik bir adım. Cinnober’i dünya çapındaki finansal piyasalarda kanıtlanmış geçmiş performansları, vizyonumuzu anlayabilmeleri ve ihtiyaçlarımızı karşılayacak olan teknolojiyi üretme konusunda bizimle yakından çalışabilmeleri özellikleri sayesinde seçtik.”

Bitstamp basın saatine göre son 24 saat içerisinde 50 milyon dolardan daha fazla ticari hacme ulaştı ve CoinMarketCap verilerine göre dünyanın en çok kullnılan 33. kripto para borsası. Duyuru platformun kendi resmi Twitter adresinden de paylaşıldı.

1250 Kat! Bitstamp Yeni Güncellemenin Kripto Para Trading İşlemlerini Hiç Olmadığı Kadar Hızlandıracağını Düşünüyor isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

1250 Kat! Bitstamp Yeni Güncellemenin Kripto Para Trading İşlemlerini Hiç Olmadığı Kadar Hızlandıracağını Düşünüyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin Fiyatı CBOE’nin ETF Başvurusunu Geri Çekmesi Sonucu Neden Sert Tepki Göstermedi? Ukrayna’daki Bu Bakanlık Kripto Paraları Yasallaştırma Sürecini Başlattı Coinbase’de listelenme sonrası fiyatı artacak altcoinler Tarih tekerrür ederse Bitcoin 28 bin dolara çıkabilir… Ripple, Coinfield sayesinde toplam 101 ülkede baz para oldu! BitTorrent Toplu Satış Fiyatının 6 Katından Alıcı Buluyor! BTT’nin Değeri Yüzde 50 ve Üzeri Artış Yaşamakta

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır