Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Bitcoin’in kara kışı ne zaman sona erecek?

Ana Sayfa » GÜNCEL » Bitcoin’in kara kışı ne zaman sona erecek?
Bitcoin’in kara kışı ne zaman sona erecek?

© Reuters.  © Reuters.

Öyle görünüyor ki Bitcoin’in kara kışı bir süre daha devam edecek. Civic CEO’su Vinny Lingham’a göre kripto market ve Bitcoin’in dertleri en az 3 ila 6 ay daha devam edecek.

Lingham’ın söylediğine göre 3,000$ destek seviyesi kısa dönemde oldukça güçlü görünüyor. Bu destek seviyesi satın alım emirleriyle muhtemelen devam edecek ve en düşük aralık olan 3,000-3,500$’da seyredecek.

Bitcoin’in destansı fiyat artışı Mayıs 2020’de başlayacak ve sonrasında…

Lingham şunları söyledi:

“Sanıyorum en az 3-6 ay 3,000-3,500$ aralığında kalmaya devam edecek. Şimdilik 3,000$ destek seviyesinin kırılacağını sanmıyorum. Bu rakam civarında kısa dönemde çok sayıda alım olacağını düşünüyorum. 3-6 ayda ayı market döngüsünden çıkamazsak bu seviye aşılabilir.”

Bitcoin 4250 dolara düşerken gelen uzman yorumu: Alım bölgesine giriyoruz

6 ayda ayı marketten çıkamazsak başımız beladaWoobull.com kurucusu Willy Woo’nun da aralarında bulunduğu birkaç önemli analist şunları söylemişti:

“Kripto marketteki ayı trendi 2018’in 2. çeyreğine kadar bitebilir fakat kısa dönemde aşağı yönlü trendin geri dönüşü düşük bir ihtimal.”

%80-90 büyüklüğündeki bir doğrulamayı takiben bir değer normalde uzun bir konsolidasyon periyoduna girme eğilimindedir. Kripto gibi hızlı hareket eden bir değer sınıfı için bu süre 3-6 ay sürebilir.

Fakat Lingham, gelecek 6 ayda kripto market kendini toparlayamazsa 3,000$ seviyesinin kırılarak düşme trendinin gelecek yılın sonuna kadar süreceğini düşünüyor.

Geçen birkaç ayda kripto marketteki dalgalanmaya rağmen Asya’dan pek çok finansal kurumun endüstriye girdiği görülüyor. Bunlar arasında Bakkt, ICE (NYSE:ICE), Nasdaq ve Fidelity de var.

Son dakika: Nasdaq’tan kripto piyasası için güzel haber!

Bir sonraki Bitcoin boğa koşusunu Bakkt ve Fidelity başlatacak!

Bugün yani 27 Kasım tarihinde kaynaklar Nasdaq’ın 2019’un ilk çeyreğinin sonuna kadar Bitcoin vadeli işlem marketi işletmesini hayata geçirmeyi planladığını rapor etti.

Lingham ayrıca, kripto marketteki dalgalanmalar artmaya devam ederse, kurumsal yatırımcının alt yapı güçlendirilip sağlamlaştırılsa bile yatırımdan kaçınacağını sözlerine ekliyor.

“Aşırı derecede dalgalanma kriptoyu bir yatırım sınıfı olmaktan çıkarır. Eğer yatırımcının masaya gelmesini ve ETF’nin onaylanmasını istiyorsanız, daha büyük paranın dahil olması için bu tip dalgalanmalardan uzak olmalısınız.”

Bitcoin çok mu riskliLingham’a göre Bitcoin’in son 2 haftadaki %35’ten fazla düşüşü perakendeci ve kurumsal yatırımcıyı korkuttu. Aşağı yöndeki trend yüzünden yatırımın çok riskli olduğunu vurguladı:

“Sanırım kısa dönemde bu, perakendeciyi ve kurumsal parayı korkutup kaçırtan bir market. Ve zor ölenler hodlerler, geriye ne kalırsa ona gelecekler. Bana göre de bir parça fazla riskli. Fakat açıkçası eğer market dönerse yüksek risk yüksek yatırım getirecek. Bu, satın alım için muhteşem bir zaman olabilir.”

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Bitcoin’in kara kışı ne zaman sona erecek? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Justin Sun uslanmıyor: Ethereum için alaycı ifadeler Binance, Bu Yılın İlk Çeyreğinde, Bir Önceki Döneme Göre Yüzde 66 Daha Fazla Kar Etti Dünya Genelindeki Bitcoin ATM’lerinin (BTM) Sayısı 5 Bini Geçti! Venezuela % 10.000.000 Enflasyonla Yeni Bitcoin Rekoru Kırdı Önde gelen Bitcoin borsası beş altcoin’i listeliyor Winklevoss İkizleri: ”Bitcoin, Altın Olma Konusunda Altından Daha İyi”

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır