Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Yeni yılda Ethereum almalı mıyım? Ethereum 2019 tahminleri

Ana Sayfa » GÜNCEL » Yeni yılda Ethereum almalı mıyım? Ethereum 2019 tahminleri
Yeni yılda Ethereum almalı mıyım? Ethereum 2019 tahminleri

© Reuters.  © Reuters.

Ethereum 2019 tahminleri nelerdir? Yeni yılda Ethereum’a yatırım yapılır mı? Bu yazımızda bu konuları ele alacağız. Kripto para piyasasının özellikle son bir senesini yakından takip edenler Ethereum Coin’inin geçen seneden bu zamana çok zor bir yıl geçirdiğini iyi bilir.

Ethereum uzun zamandır devam eden ayı piyasasını en derin hisseden platformlardan belki de başı çekiyor. Coin, geçen sene yılbaşından bugüne bir senelik periyotta yaklaşık % 76 değer kaybetti. Fakat her inişin bir de çıkışı vardır. Ethereum 2019 tahminleri için ayı piyasasında özellikle son iki günkü ağır kayıplara rağmen yeni yılda pozitif yönlü olacağını öngörenler var. Finder.com ‘a göre Ethereum 2019 tahminleri için en düşük öngörü Coin’in % 36 civarında artarak önümüzdeki sene 240 doları görebileceği şeklinde.

Bitcoin ETF’leri ve bazı çekinceler.Yazımızın ilerleyen kısmında göreceksiniz, Ethereum 2019 tahminleri oldukça pozitif. Daha önce de belirttiğimiz gibi, kripto paralar şu anda ayı piyasasında ve adeta kan ağlıyor. Etherum fiyatları Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin ve XRP ile birlikte sert düştü.

Son bir seneyi ele aldığımızda özellikle yaz döneminde ETF lerin red edilmesi süregelen ayı hissiyatının nedenlerinden biri. Ekonomi ve finans sitesi Money Morning’den kripto para piyasası uzmanı David Zeiler’e göre ETF, pazara çok fazla para çekmesi ve güven açısından da çok önemli. Zeiler 17 Eylül 2018’de şu ifadeleri kullanmıştı:

Bitcoin ETF, büyük yatırımcıların aramış olduğu güven duygusun tam olarak verecek ve Bitcoin’in önünü açacak. Aynı zamanda, varlığı güçlendirecek ve istikrara kavuşturacak, yatırımcı sınıfına kapı açacak.

Şuanda da piyasa, en son ertelenen ve tekrardan ne olacağı merak edilen başka bir Bitcoin ETF kararına dikkat kesilmiş durumda. Kripto para borsalarında, yatırımcıların kripto paralar ve Tokenlere yatırım yapmak konusunda çekingen davranmalarına sebep bazı konular bulunuyor. Mesela güvenlik endişesi.

CCN.com’a göre, 4 Temmuz 2018 itibariyle, 2018’in ilk yarısında kripto borsalarından 731 milyon dolarlık kripto para (hacklendi) çalındı. Mesela Japon kripto para borsası Zaif 19 Eylül 2018’de hacklendi ve 59 milyon dolar değerinde kripto çalındı.

2019 da Ethereum almalı mıyım?Şu anda Ethereum’u satın almak için iki neden var.

Birincisi, kripto paranın ve Tokenin geleceğine inandığını düşünüyorsanız, bir miktar satın alabilir ve kriptonun adaptasyonunu yayabilirsiniz. Ethereum’u sahiplenerek ve kullanarak, yaygın kabulünü geleceğe taşımada yardımcı olabilirsiniz. Ne olursa olsun bu piyasada Bitcoin’den sonra gelen en büyük Kripto para olduğu unutulmamalı.

İkincisi, kâr elde etme ümidiyle kripto paraya yatırım yapmak

Şu anda, kripto para birimlerine yapılan tüm yatırımlar spekülatif olarak değerlendiriliyor. Kaybedeceğinizi düşündüğünüz şeylere asla yatırım yapmamalısınız. Ethereum bu piyasada kendini kabul ettirmiş bir platform ve eğer bu piyasada gelecek görüyorsanız ki bu piyasanın geleceğinden şüphe duymak bence mantıksız. O zaman bir borsada hesap açabilir uzun vadeli Ethereum almayı düşünebilirsiniz.

Ethereum 2019 tahminleri ve fiyat öngörüleriSatın almak için doğru zamanın gelip gelmediğini öğrenmek istiyorsanız, Ethereum 2019 tahminleri nelerdir?Analistler Ethereum fiyatları için gelecek yılda ne öngörmüşler? Bunları görelim. 8 Kripto para uzmanı Ethereum için ne öngörüde bulunuyor bunlara göz atalım.

TraderCobb.com’dan Craig Cobb, Ethereum fiyatında en düşük tahminde bulunanı. 31 Aralık 2019’a kadar 240 dolara ulaşacağına inanıyor. Diğer tahminler ise 2019 sonuna kadar sırasıyla şöyle:

  • Alisa Gus: 360 dolar %103.91 oranında artış.
  • Joseph Raczynski: 400 dolar %126,57 oranında artış.
  • Rabbi Ahmed: 137 dolar: %137,90 oranında artış.
  • Tiana Laurence: 450 dolar %154.89 oranında artış
  • Aaron LePoidevin: 500 dolar % 183,22 oranında artış
  • Genson Glier: 550 dolar %211,54 oranında artış

Hiç kimse 2019’da Ethereum’dan % 100 veya daha fazla kar etmeden şikayet etmez. Fakat uzmanların Ethereum 2019 tahminleri çok yüksek. Açıkcası buna inanmak şuanki ayı piyasası etkisine dayanarak söylemeliyim ki zor gelebilir. Bununla birlikte uzmanların öngörülerini yabana atmamalı. Bekleyip görmekte fayda var.

Ethereum 2019 tahminleri arasında başka ve en büyük Ethereum fiyat tahmini Nerijus Tilvikas’tan geliyor. Fiat – kripto para dönüşümlerini basitleştirmede uzmanlaşmış bir kripto para borsası. Tokia’nın (operasyon şefi) COO’su, 31 Aralık 2019’a kadar Ethereum’un fiyatının 2,000 dolara ulaşacağına inanıyor.

Tilvikas, Finder.com’a verdiği demeçte şöyle dedi:

Ethereum 200 ABD Doları civarında destek bulmuş görünüyor. Fiyatın 200 dolar üstünde kalması durumunda Etherem geri sıçrama yapabilir.

Eğer yaparsa, bu % 1,032’lik büyük bir kazanç anlamına geliyor.

KAYNAK: https://moneymorning.com/2018/11/15/8-ethereum-price-predictions-for-2019/

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Yeni yılda Ethereum almalı mıyım? Ethereum 2019 tahminleri - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bu 5 altcoin Bitcoin’den daha çok kazandırdı “Bitcoin Satın Almanın Tam Zamanı” Latin Amerika ve Doğu Asya İçerisindeki LocalBitcoins Hacmi, Rekor Seviyeye Yükseldi Rekorun Kutlu Olsun Bitcoin: 17 Aralık 2017 Hindistan Polisi, 8.000 Yatırımcıyı Dolandıran Ponzi Yapısını Çökertti! Binance CEO’su: Bitcoin’deki çöküşün esas nedeni koronavirüs değildi

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır