Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Kripto Paralar Sayesinde En Az 20 Bin Kişi Milyoner Oldu

Ana Sayfa » GÜNCEL » Kripto Paralar Sayesinde En Az 20 Bin Kişi Milyoner Oldu
Kripto Paralar Sayesinde En Az 20 Bin Kişi Milyoner Oldu



Kripto para sektörüne özellikle erken giren ve bu noktada başarı sağlayan kişiler, şu anda ciddi bir servete sahip olmuş durumda. Bu sayede de, bu insanlar dünyanın en zengin insanları arasına girmeyi başardı.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir raporda, Çin’in en zengin isimleri arasında bazı Bitmain çalışanlarının olması büyük dikkat çekmişti. Listeye giren Bitmain kaynaklı isimlerin toplam servetinin 9 milyar doları geçtiği ifade ediliyordu.

Yine bu yılın başlarında Bit İnfo Charts isimli araştırma şirketinin yaptığı değerlendirmeye göre, Bitcoin ve kripto paralar sayesinde en az 20 bin kişi milyoner olmayı başardı. Firma, bu rakamın 200 bin kişiye kadar çıkabileceğini de ifade etti.

Bu denli yeni milyonerin ortaya çıkmasını biraz da güzel amaçlar için kullanmak isteyen projeler; şu anda kripto paralar ve Blockchain odaklı çeşitli bağış etkinlikleri düzenliyor ve bu sayede yardıma muhtaç kişilerin derdine çare olmaya çalışıyor.

Kripto paralar ve Blockchain teknolojisinin bu işe uygun olması göz önüne alınırsa, bu fikir hiç de fena bir fikirmiş gibi durmuyor. Özellikle, kripto paraların sürekli olarak maruz kaldığı kara para aklama ve terör finansmanı eleştrilerine, bu tarz etkinlikler çok güzel bir cevap oluyor.

Kripto para sayesinde milyonerliğe adım atan bu kişilerin büyük bir kısmının da, bu tarz sosyal yardım etkinliklerine katılma konusunda hevesli olduğunun altını çizen yetkililer, bu durumun böyle devam etmesini umduklarını da sözlerine ekliyorlar.

Kripto Paralar Sayesinde En Az 20 Bin Kişi Milyoner Oldu isimli makale Nihat Emre KOCAASLAN tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Kripto Paralar Sayesinde En Az 20 Bin Kişi Milyoner Oldu - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin SV işlem sayısı istikrarlı büyüyor, ama kim gerçekten kullanıyor? İşte Bitcoin’in yükseliş ve düşüş yaşayabileceği aylar CFTC, Kripto Para Gözetimlerine Ağırlık Verecek Romanya Hükümeti: Bitcoin Bugünden İtibaren Yıllık Olarak Vergilendirilecek! Binance CEO’sundan boğa odaklı altcoin öngörüsü BitGo, Kurumsal Kripto Para Depolama Hizmeti İçin Tecrübeli Bankacıyı Bünyesine Kattı

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır