Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

İsviçre’deki Bu Banka Müşterilerine ICO Yatırımı Yapma İmkanı Sunuyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » İsviçre’deki Bu Banka Müşterilerine ICO Yatırımı Yapma İmkanı Sunuyor
İsviçre’deki Bu Banka Müşterilerine ICO Yatırımı Yapma İmkanı Sunuyor



İsviçre merkezli bankacılık gruplarından Swissquote, erken saatlerde yaptığı bir açıklamayla birlikte yeni bir ilke imza attığını duyurdu. Swissquote, artık müşterilerinin online platformu aracılığıyla ICO’larda yer almalarına olanak tanıyacak. Swissquote, dünyada müşterilerine böyle bir imkan tanıyan ilk banka oldu.

ICO’lara yatırım yapmak için genelde bir Blockchain cüzdanına ihtiyaç duyuluyor. Swissquote ise bu ihtiyacı ortadan kaldırdı. ICO’lara katılmak isteyen kişiler, Swissquote’un online platformunu kullanarak token satın alabiliyorlar.

ICO’lara yatırım yapmak isteyen müşterilerin işlemleriyle Swissquote ilgileniyor olacak. Ayrıca tokenların emanetinden de tamamen Swissquote sorumlu durumda. Bankanın platformunda destekleyeceği ilk ICO ise LakeDiamond olacak.

LakeDiamond, yüksek kalitede el yapımı elmas üretimi yapıyor. Bu şirketin ICO’su ise bir hayli ilginç çünkü şirketin token olarak sattığı şey aslında makinelerdeki üretim dakikalarını temsil ediyor. Şirket toplamda 60.8 milyon dolarlık token üretiyor.

Swissquote’un CEO’su olan Marc Bürki, şirketin ICO’su hakkında yaptığı yorumlarda şöyle söyledi:

“Hizmetlerimizi basit tutma ve herkese açma konusundaki ilkelerimize bağlı kalarak müşterilerimize artık start-upların gelişimine katkıda bulunma imkanı tanıyoruz.”

LakeDiamond’ın CEO’su olan Pascal Gallo da Swissquote’un bu hizmeti hakkında bir yorum yaptı ve şöyle konuştu:

“LakeDiamond olarak ICO’muzla birlikte daha hızlı büyümeyi hedefliyor, Swissquote’un sunduğu ICO hizmetlerinden faydalanan ilk şirket olmaktan da memnuniyet duyuyoruz.”

İsviçre’nin kripto para ve Blockchain konusunda epey çeşitliliğe sahip olduğunu biliyoruz. Ülkedeki Swissquote gibi kripto para sektöründe faaliyet göstermeyen şirketler dahi bu alanda adımlar atmaya başladılar.

İsviçre’deki Bu Banka Müşterilerine ICO Yatırımı Yapma İmkanı Sunuyor isimli makale Ömer SAKMAR tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

İsviçre’deki Bu Banka Müşterilerine ICO Yatırımı Yapma İmkanı Sunuyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Satılık Kelepir Lamborghini: Morgan Creek Kurucusu Lambo’sunu BTC Karşılığında Satışa Çıkardı Ripple (XRP) Keskin Bir Ayrıma Yaklaşıyor! Kripto Para Borsalarına Siber Saldırılar Güvenlik Endişesi Başlattı EOS Yüzde 20 Bariyerini Aştı!  Düşüş Son Hız Devam Ediyor Sirin Labs’in Kurucusu, Grin Almak İsterken Dolandırıldı! FATF, Birleşik Krallık’ın Kripto Para Düzenlemelerini Yetersiz Buluyor

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır