Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Yeni Bir Yıldız Yükseliyor – Tron Ethereum’u Geride Bıraktı

Ana Sayfa » GÜNCEL » Yeni Bir Yıldız Yükseliyor – Tron Ethereum’u Geride Bıraktı
Yeni Bir Yıldız Yükseliyor – Tron Ethereum’u Geride Bıraktı


Tron Ethereum’u geride bıraktı, sırada ne var? Justin Sun tekrar tweet atıyor. Bu sefer TRX piyasasını gerçekten üzebilecek bir şey hakkında neredeyse övünüyor. Justin’in tweetlerini takip eden herkes, TRONbet ile ilgili olayları biliyor.

Tron Ethereum’u Geride BıraktıJustin bile TRONbet’teki kullanıcıların 70 milyondan fazla TRX kazanması ile ilgili tweet attı. Ancak, bu onun insanların daha ciddi bir uyarı aldığı son tweeti oldu.

Bir tweetde, Justin, Tron’un günlük işlemler bakımından gerçekten de Ethereum’un önünde olduğunu söyledi. TRX, dünyanın 11 numaralı kripto para birimi olmasına rağmen, şirket, geç vakitlere kadar yoğun bir şekilde çalışıyor.

Birkaç hafta önce, Tron Sanal Makinesi (TVM) piyasaya sürüldü. Tron ağı da eski ERC20 tabanlı sisteminden Tron’un kendi ana ağına geçti. Açıkça, bunlar doğru yönde Tron için oldukça güzel adımlar oldu.


Tron Grafiği

Justin’in tweet’ine göre Tron, 18 Ekimde Ethereum’un 565,791 işlemi ile karşılaştırıldığında yaklaşık 599,354 işlem gerçekleştirdi. Rakamlardan, TRX’in nispeten küçük bir farkla da olsa ETH’nin önünde olduğu oldukça açık. Justin, gelişmenin sadece bir başlangıç olduğunu söyledi. Justin, TRX’in geleceği ile ilgili oldukça iyimser görüşlere sahip.

Ancak, Justin’in tweeti ve haberler, bazı insanları ikna etmiş gibi görünmüyor. Bazı insanlar bunun sadece geçici bir rüzgar olduğunu ve ETH’nin yakında ihtişamına geri dönebileceğini söylediler. Aynı konuda bir kişi, Tron’un işlemlerinde görülen artışların TRONbet’de gerçekleşen çok sayıdaki oyun işleminin bir sonucu olduğunu belirtti.

Başka bir twitter kullanıcısı, TRX’in geleceğine dair iyimserliği ifade ederek, Tron’un Projesi olan Atlası’nın planlanan lansmanının kripto para dünyası için markette ezber bozan bir oyuncu olabileceğini söyledi. Başka birisi, TRX tedarikini azaltmak ve fiyatı yukarı doğru zorlamak için coin yakmayı bile önerdi.

Sonuç olarak, TRX’in ETH’ye yönelik ataklarını sürdürüp sürdürmeyeceği önümüzdeki günlerde görebileceğiz. İleriye dönük olarak, TRX’in pazardaki konumunu iyileştirebileceğini ve ETH’den önce yeni konumunu sürdürmesi halinde fiyatının sıçramasını sağlayabileceğini görmek güvenli olacaktır. TRX boğaları koşuya hazırlanabilir mi? Önümüzdeki günlerde bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

Diğer Tron (TRX) haberleri için tıklayınız.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Yeni Bir Yıldız Yükseliyor – Tron Ethereum’u Geride Bıraktı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin Neden Geriliyor? Avrupa Birliği, Yapay Zeka ve Tokenizasyon İle İlgili Gözlem Raporu Yayınladı ABD’nin Para Politikası Kripto Paralardan ‘Etkilenmiyor’ Amerikan Ekonomi Derneği Kripto Paraları ve Blockchain’i Araştırıyor Zeux VeChain ile anlaştı – VET artık Apple Pay ve Samsung Pay’de! Peter Brandt: Bitcoin 3. parabolik yükselişine başlamak üzere

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır