Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Amerikan Emekli Çalışanlar Derneği’nden Bitcoin’e İlginç Salvo

Ana Sayfa » GÜNCEL » Amerikan Emekli Çalışanlar Derneği’nden Bitcoin’e İlginç Salvo
Amerikan Emekli Çalışanlar Derneği’nden Bitcoin’e İlginç Salvo



Amerikan Emekli Çalışanlar Derneği AARP, Bitcoin ile ilgili kendi internet sitesinde yayınladığı bir makalede çok enteresan ifadeler kullandı. Bitcoin ve Blockchain’e farklı farklı değinen makalede, Bitcoin ile ilgili şu ifadeler yer aldı:

”Bitcoin: Bazı kriminal suçlular, spekülatör ve idealistlerin üzerinde ‘gerçek bir para birimi’ olarak anlaştığı bir grup karmaşık bilgisayar kodu ürünü. Maalesef, bu ‘gerçek para’ dedikleri şey, birçok yasa dışı aktivitede, spekülasyonda kullanılan bir şey haline gelmiş durumda.”

Yazıda, daha sonra Blockchain teknolojisine de yüklenildi ve şu ifadelere yer verildi:

”Blockchain: Gönderimlerin bilançosunun tutulduğu farklı birtakım bilgisayar kodlarının ve programlarının bir araya getirdiği bir ürün. İçlerinden en ünlüsü, Bitcoin transferleri için kullanılan bir ağ. Genelde şirket sahipleri tarafından yatırımcıların ilgisini çekmek ve dolar alabilmek için kullandıkları bir tabir.”

Gerçekten Amerikan Emekli Çalışanlar Derneği gibi, pek bir etkisi olmayan ya da onun da genelinde hiçbir kripto para ya da ekonomi odağında yer almayan bir kurumun neden Bitcoin ve Blockchain’e saldırdığını anlamak çok çok güç. Ancak, emekli ve görece daha yaşlı insanların, kripto paralara yatırım yapma konusunda gençlere kıyasla haliyle biraz daha çekingen olduğunu gösteren çok sayıda anket var.

Bu durum da, emekli derneğinin neden böyle bir açıklama yaptığını anlatabilir. Zaten birçok otoriteye göre kripto paralar ve Bitcoin bir yerde de yeni ile eskinin ayrıştığı keskin bir ayrıntı…

Amerikan Emekli Çalışanlar Derneği’nden Bitcoin’e İlginç Salvo isimli makale Nihat Emre KOCAASLAN tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Amerikan Emekli Çalışanlar Derneği’nden Bitcoin’e İlginç Salvo - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Satoshi Nakamoto üzerindeki gizem kalktı: Bitcoin’in mucidi Craig Steven Wright Cebelitarık Hükümeti Blockchain ile İlgili Eğitsel Kurslar İçin Danışmanlık Grubu Kurdu Seçim kampanyasında Rus muhalif lider yüzlerce Bitcoin topladı Dikkat: Bu Kripto Para Borsası Scam Olabilir Borsadaki Kripto Para Hesabını Bu Sayede Korumak Mümkün ETF’nin Babası Browne: Bitcoin ETF Onaylanacak Fakat…

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır