Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Brad Garlinghouse, Libra ile İlgili Olarak Konuştu

Ana Sayfa » GÜNCEL » Brad Garlinghouse, Libra ile İlgili Olarak Konuştu
Brad Garlinghouse, Libra ile İlgili Olarak Konuştu

© Reuters.  © Reuters.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, dünyaca ünlü ekonomi dergisi Fortune’e bazı açıklamalar yaptı ve Facebook’un merakla beklenen kripto parası Libra ile ilgili olarak konuştu.

Başarılı isim, Libra ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Facebook’un önünde oldukça uzun ve zorlu bir yol olduğunu ifade ederken, Libra projesinin regülatörlerden aldığı eleştirilere de değindi.

Regülatör kurum ve kuruluşların Libra ile ilgili ciddi çekinceleri olduğunu ifade eden başarılı yönetici, bu sebeple de Libra’nın hiçbir zaman çıkamayabileceğini de iddia etti.

Facebook’un 2020 yılının Aralık ayında en geç olarak Libra’yı sahalara sürmeyi planladığı ifade ediliyordu. Ancak Ripple CEO’suna göre, bu son derece iyimser bir tahmin.

Regülasyon bariyerinden Libra’nın sıyrılmasının oldukça zor olacağını ifade eden Garlinghouse, şunları söyledi:

”Facebook, Libra’yı 2020’de çıkarmak istiyor. Ancak bu çok ama çok iyimser. Bana kalırsa, 2022’nin sonunda dahi halen Libra’yı göremeyeceğiz. Regülasyon endişesi çok ciddi ve reel bir endişe. Bunu aşmadan işleri çok zor. Önlerinde son derece zorlu ve taşlı bir yol olduğunu düşünüyorum.”

Libra’nın hem Amerika Birleşik Devletleri, hem de Avrupa Birliği’ndeki kilit regülatör kurumları ikna etmesi ve bir çıkış yapması gerekiyor.

Brad Garlinghouse, Libra ile İlgili Olarak Konuştu yazısı ilk olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Brad Garlinghouse, Libra ile İlgili Olarak Konuştu - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

TD Bank, Blockchain Hakkında Yaptığı Yeni Araştırmasını Yayınladı Analistlere göre Ripple, yakında 2x yapabilir Analistlerden umut verici BTC tahminleri: Bitcoin’in ay’a yolculuğu başladı Dark Net Baskınında 200.000 Dolarlık Bitcoin Ele Geçirildi! Bu CEO’ya Göre Ripple Gerçek Bir Kripto Değil! BSV’yi Liste Dışı Bırakan Kraken, Her Ay İki Yeni Koin Listeleyecek

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır