Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Çin’de Bitcoin Hacimleri Artıyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Çin’de Bitcoin Hacimleri Artıyor
Çin’de Bitcoin Hacimleri Artıyor

© Reuters.  © Reuters.

Kripto paralar ile ilgili olarak hükümetsel bazda ciddi sıkıntılar yaşayan Çin, buna karşın yine de kripto para sektörünün en büyük şekilde hissedildiği ülkeler arasında yer almayı başarıyor. Bu durum da Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşlarının kripto para aramalarına yansımış durumda.

Bilindiği gibi Çin’de, Google (NASDAQ:GOOGL) yerine ülkenin kendi arama motoru Baidu kullanılıyor. Bu sebeple Baidu, Çin’in Google’ı olarak ifade edilen bir ürün haline gelmiş durumda. İşte bu arama moturunda Bitcoin aranma hacimlerinin takibini yapmak da, artık kiritk bir hale geldi çünkü bu sayede Çin halkının kripto paralara olan ilgisinin arttığını ya da azaldığını görebiliyoruz.

İşte bu konuyla ilgili olarak bir araştırma yapan ünlü kripto para analisti Alex Kürger, Baidu’da son dönemde Bitcoin aranma hacimlerinin ciddi şekilde arttığını ortaya koydu. Krüger, Çin halkının bu yaptığı aramaların, aslında kripto para sektörüne duyulan ilginin de bir tezahürü olduğunu ifade ederken, ortaya ilginç birkaç şey daha çıktı.

Buna göre, Çin halkı, aynı diğer ülkelerdeki insanlar gibi, arama motorlarında Bitcoin kelimesini, genelde fiyat artınca daha fazla arıyor. Buna ek olarak, BTC kelimesi, Bitcoin’den 7 kat daha fazla aranmış.

Çin’de Bitcoin Hacimleri Artıyor yazısı ilk olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Çin’de Bitcoin Hacimleri Artıyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Tayvan’da 51 Milyon Dolarlık Kripto Para Dolandırıcılığı Sıcak Gelişme: SPK, Kaldıraçlı Bitcoin Borsasının Kapatılmasını İstedi Ethereum’un Constantinople güncellemesi yine ertelendi! Almanya’dan Kritik Onay Ünlü uzman Wilson’dan yeni Bitcoin ve altcoin fiyat tahmini Türkiye Bitcoin Camiasının Liderlerinin Parayı Yeniden Keşfeden Bitcoin’e Yönelik Yorumları – Bölüm 1

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır