Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Kraken CEO’su: Bitcoin Fiyatını Artıran Şey Tether’in USDT Arzı Değil

Ana Sayfa » GÜNCEL » Kraken CEO’su: Bitcoin Fiyatını Artıran Şey Tether’in USDT Arzı Değil
Kraken CEO’su: Bitcoin Fiyatını Artıran Şey Tether’in USDT Arzı Değil

© Reuters.  © Reuters.

Büyük kripto para borsası Kraken’in CEO’su Jesse Powell, stablecoin şirketi Tether’in Bitcoin fiyatını artırmak için USDT basıp basmadığı konusundaki şüpheleri reddetti. Powell, TD Ameritrade Network ile yaptığı son röportajda bu yıl içinde artan Tether arzı ile ilişkili olarak borsada daha fazla ABD doları gördüğünü söyledi.

Powell, “Tether’de neler olup bittiğine dair hiçbir bilgim yok, ancak Tether arzında bir artış olduğunda Karaken’e gelen ABD doları miktarında bir artış olduğunu görüyoruz. Diğer borsalarda da durumun aynı olduğundan eminim.” değerlendirmesinde bulundu.

Kraken CEO’suna göre, yeni USDT’nin piyasaya sürülmesi sonrası sadece Blockchain üzerinde Tether olarak temsil edilmiyor ve yüzde 99’u ABD doları olarak borsalara giriyor. “Bu yüzden Tether’in USDT arzının yeni fiat paraların gelmesinin bir sonucu olduğuna inanıyorum.” diyen Powell, son zamanlarda Kraken’e büyük miktarlarda fiat para girişi olduğuna dikkat çekiyor.

Tether’in tüm borsalar arasındaki fiili tedarikin küçük bir parçası olduğuna dikkat çeken Powell, basılan her yeni USDT’nin sisteme gelen gerçek doları yansıttığını belirtiyor. Her yeni USDT arzı ile Bitcoin fiyatının arttığı iddiasına değinen Powell, “Bitcoin fiyatını Tether’in USDT arzı değil, yüksek bireysel yatırımcı talebi artırıyor.” diyor.

Tether, yeni ayın ilk gününde 100 milyon değerinde 100 milyon USDT’yi piyasaya sürmüştü. Şirket, geçtiğimiz ay toplamda 350 milyon dolar değerinde 350 milyon USDT piyasaya sürdü. CoinMarketCap’in verilerine göre, 3.6 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük 8. kripto para birimi olan USDT’nin son 24 saatteki toplam hacmi 30.1 milyar dolar.

Haber İçeriği: Kraken CEO’su: Bitcoin Fiyatını Artıran Şey Tether’in USDT Arzı Değil

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Kraken CEO’su: Bitcoin Fiyatını Artıran Şey Tether’in USDT Arzı Değil - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Analistlerin Bitcoin’de “3 bin dolar” uyarısı korkutuyor Bitcoin 400 Doları Sildi: İşte Son BTC Düşüşüne Dair Analist Yorumları Mesajlaşma Devi LINE, Japonya’da Hizmet Verecek Kripto Para Borsasını Açmaya Çok Yakın Kripto Derecelendirme Devinden 2019 Fiyat Tahmini: Bitcoin, Ripple, Stellar, Bitcoin Cash ve Daha Fazlası Kripto Para Piyasası Ciddi Bir Düşüşten Sonra Yeniden Yeşillendi – EOS ve XRP Yükselişe Liderlik Ediyor AB Komisyonu Başkan Yardımcısından Kripto Para Açıklaması

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır