Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Kripto Paralar G20’de Yine Gündeme Gelmedi!

Ana Sayfa » GÜNCEL » Kripto Paralar G20’de Yine Gündeme Gelmedi!
Kripto Paralar G20’de Yine Gündeme Gelmedi!

© Reuters.  © Reuters.

Kripto paralar hakkında her G20 zirvesinde yeni bir açıklama yapılması ve yeni yapılacak olan açıklama sonucunda Bitcoin ve altcoin yatırımlarının çok daha fazla değer kazanabilecek olduğunu iddia eden haberler basında çıkıyor. Ne kadar fazla kripto para yatırımı yapan insan olursa olsun G20’den yapılacak olan olumlu bir kripto para açıklamasının bile piyasaya sunacak olduğu katkı son derece fazla olabilir.

24 saat önce G20 kapanışında yapılan açıklamada tüm G20 ülkelerinin FATF tarafından alınan kararlar ve açıklamalara uygun hareket edecek oldukları ve güvenlik hakkında tüm konuların G20 üyeleri için en önemsenen konu olduğu açıklandı. Bitcoin ve altcoin hakkında yasal olarak nasıl adım atılacak olduğu hakkında herhangi bir basın açıklaması yapılmazken, kripto para pazarını yakından ilgilendiren bu konularda G20 üyesi ülkelerin kendilerine ait açıklamaları olsa da toplu bir imza veya anlaşma yok.

Kripto para yatırımcılarının giderek artan yasal taleplerini asla karşılamayan bazı devletler G20’de ortak bir imza isteği olsa da bunu geri çevirebilir. En başta da Suudi Arabistan.

Haberin devamı: Kripto Paralar G20’de Yine Gündeme Gelmedi! ilk olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Kripto Paralar G20’de Yine Gündeme Gelmedi! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Kripto Para Piyasası 2 Günde 18 Milyar Dolar Kaybetti – Aşırı Dalgalanmanın Sebebi Var Mı? Uzman analist: “Bir göstergeye göre Bitcoin fiyatı seneye 400 bin dolar olacak.” Wall Street Analisti, Traderlar için Bitcoin Yoksulluk Endeksi Yarattı Trump’ın Çin’e olan tarifeleri Bitcoin’i bir kez daha fırlatacak mı? Böylesi kripto para tarihinde görülmedi, tam 125 milyon dolarlık Stellar Airdrop!!! Mahmudov: Bitcoin Biraz Daha Düştükten Sonra Yükselişe Geçecek

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır