Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Mike Novogratz: Facebook Coin Başarılı Olabilir!

Ana Sayfa » GÜNCEL » Mike Novogratz: Facebook Coin Başarılı Olabilir!
Mike Novogratz: Facebook Coin Başarılı Olabilir!

© Reuters.  © Reuters.

Mike Novogratz, kripto paralar hakkında bilinen ve tanınan bir isim. Kripto para sektöründe adını bilmeyen insanların sayısı yok denebilecek kadar az seviyede. Kripto paraların 2019 yılından sonra daha iyi olmasını bekleyen ve gelecekte insanların kripto para kullanım oranında büyük bir artış olacağını açıklayan Mike Novogratz, kripto para yatırımcılarının bu konuda yeni çıkan kripto paralar ile normal yaşamlarında da kripto para kullanabileceklerini belirtti.

Facebook (NASDAQ:FB) Coin hakkında açıklama yapan Mike Novogratz, Facebook Coin ve Telegram benzeri platformlar tarafından kripto para üretilmeye başlamasının geleceğin ödeme yöntemlerinin bu 2 kripto para biriminden birisi ile beraber olabileceğini açıkladı. Facebook Coin’in geleceğinin parlak olabileceğini ve bu haberleri duydukça kendisinin mutlu olduğunu açıkladı.

Benzer projelerin yapılmasının kripto para piyasalarında faydasının çok olacağını belirterek sözlerine devam eden Mike Novogratz, bu konunun kendisi için de ayrı bir önemi olduğunu ifade etti. Facebook kendisine ait kripto parayı tüm sistemlerinde bir ödeme aracı olarak kullanmak ve gizlilik odaklı olmasa da daha gizli kripto para ödeme yöntemine sahip olmak istiyor.

Haberin devamı: Mike Novogratz: Facebook Coin Başarılı Olabilir! ilk olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Mike Novogratz: Facebook Coin Başarılı Olabilir! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Singapur’dan Borsa Hamlesi – Güney Asya Bölgesinin İlk İtibari Para – Kripto Para Borsası Açıldı! Ödeme Kanallarında Ethereum Ağı Winklevoss Kardeşler: Facebook’un Kripto Para Fikri Harika Fakat Bitcoin Daha İyi Etherum’da Balina Hakimiyeti, Ripple (XRP)’a Yönelik 2019 Yorumu, Bitcoin Rallisinde Dolar Etkisi: Öne Çıkan: TRON, Litecoin ve Nano Haberleri Tron bazlı DooTron merkezsiz uygulaması dolandırıcılık çıktı! Uluslararası Ödemeler Bankası: Bitcoin İş İspatı Modelini Bırakmalı

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır