Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Bitcoin, SEC’in EFT Kararını Ertemelesi Sonrası 8.000$ Yakınında Geziniyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Bitcoin, SEC’in EFT Kararını Ertemelesi Sonrası 8.000$ Yakınında Geziniyor
Bitcoin, SEC’in EFT Kararını Ertemelesi Sonrası 8.000$ Yakınında Geziniyor

© Reuters.  © Reuters.

Investing.com – ABD düzenleyicileri dijital dövizi izleyen borsa ticaret fonunu onaylayıp onaylamayacağı üzerine kararını yeniden erteledikten sonra, Bitcoin Salı günü sakinliğini koruyarak psikolojik olarak önemli olan 8.000 dolar altında gezindi.

Bitcoin 7.886,2 dolardan işlem gördü.

Geçen haftanın başlarında dijital döviz fiyatları, Nisan ayında başladığı noktanın yaklaşık iki katı olan 8.323,9 dolara yükselerek, 2019’un yükseklerini gördü.

Aralık 2017’de gördüğü tüm zamanların yüksek seviyesi olan yaklaşık 19.900 dolardan geriledikten sonra, Bitcoin, geçen ayın başlarında yeniden ivme kazanmadan önce 2019’un ilk çeyreğinin çoğunu 4.000 dolar altında gezinerek geçirdi. Fiyatlar için görünür bir tetikleyici olmazken, ralli, dünya çapında faiz beklentilerini aşağı çeken piyasalar temelinde gerçekleşti.

Pazartesi günü Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), CBOE Global Markets’ın VanEck Associates and SolidX Partners’dan bir Bitcoin ETF listeleme planına dair kararını erteledi.

SEC, “bu erteleme, Komisyon’un ilgili meseleler ile ilgili olarak herhangi bir sonuca vardığını göstermez” dedi.

Kripto para destekçileri bir Bitcoin ETF onayının fiyat manipülasyonu, sahtekarlık ve yüksek volatilite ile karşılaşan dijital varlıkların daha çok benimsenmesine yönelik majör bir adım olacağını umuyor.

İngiltere’nin Finansal Yürütme İdaresi (FCA) Salı günü, Britanya’daki döviz ve bitcoin gibi kripto varlıklarını içeren sahtekarlıkların, mağdur başına ortalama 14.600 sterlin kayıp ile son finans yılında 27 milyon sterlin (34,38 milyon dolar) olduğunu söyledi.

FCA, online işlem sahtekarlıklarına karşı farkındalığı artırmak için reklam kullanacağını söyledi.

FCA’nın yürütme ve piyasa idaresi yetkili müdürü Mark Steward, “halkı yüksek kazanç sözü veren online işlem platformlarının reklamlarına karşı şüpheci olmaları için uyarıyoruz,” dedi.

Diğer majör kripto dövizler karışık seyretti, Ethereum %1,6 artarak 251,31 dolara yükselirken, XRP %0,7 yükselip 0,39480’e ulaştı ve Litecoin %0,7 kayıpla 90,580 dolardan işlem gördü.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Bitcoin, SEC’in EFT Kararını Ertemelesi Sonrası 8.000$ Yakınında Geziniyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

SEC’e Bitcoin ve Ether’i içeren yeni bir ETF başvurusu Bitcoin Fiyatının 400 Bin Dolara Çıkması Mümkün Aion Vakfı, Bitcoin ve Ether’lerinin yarısını sattı: Dahası satmaya devam edecek Circle’ın 2018 Yılındaki OTC Ticaret Hacmi: 24 Milyar Dolar Bitcoin 1.800 Dolar Sınırına Mı Düşecek? Bu Ülkenin En Büyük Bankası Bir Bitcoin Borsası Açacağını Duyurdu

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır