Dondurulmuş Ethereum Tespiti

Ethereum milyonlarca ulaşılamayan müşteri fonunu geri kazanmanın bit yolu olarak blockchain yazılımında değişiklik yapmaya devam etmeyebileceğini söyledi. Geliştirme şirketi gün sonra gerçekleşti özetlenen erişimi yeniden olurdu dört Ethereum protokol değişiklikleri eter içinde $ 275,000,000 nedeniyle yazılımda bir güvenlik açığı geçen ay donduruldu. Bir blog yazısında detaylandırılan dört seçenek, ethereum’un yazılımında, özellikle de akıllı sözleşme komutlarını kodda çeviren ethereum sanal makinesi (EVM) üzerinde değişiklikler gerektiriyordu.

Parite sözcüsü Afri Schoedon, konuyla ilgili bir etmerum geliştirici toplantısında konuşan, fonların kilidini açmak için önerilen yolların, fikirleri kodlanmış, önerilen ve kabul edilen ağ için kritik bir kitleye ulaşılmasında belki de başarısız olduğunu kabul etti.

“Aslında, bir şey söylemek istemiyorum, çünkü Parity, teklifleri takip etmek istemiyor, çünkü geri bildirimlerin açık ve yüksek olduğunu görüyoruz.”

Yorum, Ethereum Vakfı iletişim kurşusu olan Hudson Jameson, Schoeden’e toplantı gündeminin bir parçası olarak teklifleri sorduktan sonra geldi.

“Bu önerileri geliştirme konusunda daha fazla çaba sarf etmiyoruz.” 

Sonraki adımlar hakkında halen resim bir açıklama yapmadı. Geliştirici toplantıdan kısa bir süre sonra şirket bir tweet attı. Yalnızca mesaj etherum kullanıcılarından aynı zamanda açık kaynak ağının geliştiricilerinden de sert eleştiriler aldı . Ethereum çekirdek geliştiricisi Nick Johnson, 11 Aralık tarihli bir blog yazısında, kod değişikliklerinin tehlikeli ve öngörülemez sonuçlarla sonuçlanabileceği konusunda uyarıda bulundu .

“Riskler ve bunları çevreleyen belirsizlik seviyesi nedeniyle şahsen, bu önerinin benimsenmesi için dört varyanttan herhangi birini önerebilirim.” 

Kaynak: Coindesk

  • Etiketler
  • ethereum
  • paritesi