Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Coinbase Büyümeye Devam Ediyor! Fannie Mae Yetkilisini Ekibine Kattı

Ana Sayfa » GÜNCEL » Coinbase Büyümeye Devam Ediyor! Fannie Mae Yetkilisini Ekibine Kattı
Coinbase Büyümeye Devam Ediyor! Fannie Mae Yetkilisini Ekibine Kattı

2/2


2/2


Kripto para borsası Coinbase, geçtiğimiz günlerde adeta art arda yaptığı yüksek profilleri işe alımları bir yenisi daha ekledi ve ekibine yeni bir yasal işlemler sorumlusu kattı.

Genel danışmanlık ve kurumsal hizmet odaklı Fannie Mae‘de genel müdür yardımcısı olarak çalışan Brian Brooks, artık kripto para sektörüne giriş yapmış oldu. Dünyanın kullanıcı sayısına göre en büyük kripto para borsası olan Coinbase’de, 200 kişilik bir ekibi yönetecek ve düzenleyiciler ile hükümet yetkililerini kapsayan ilişkileri yönetecek.  Brian daha önce de aynı alanda uzun yıllar çalışmanın verdiği bir tecrübeye sahip.

Coinbase özellikle yasal ve düzenleyici alanda Brian’ın tecrübelerinden fazlasıyla faydalanmak istiyor. Söz konusu haberi bugün Coinbase CEO’su Brian Armstrong bizzat paylaştı.

Coinbase bünyesinde şu an Brian’ın yöneteceği yasal ve düzenleme konularından sorumlu eski çalışan Mike Lempres ise, bundan sonra şirketin sadece hükümet ile ilgili ilişkilerine, özellikle de Coinbase’in kurucu üye olduğu Blockchain Birliği ve borsanın bu yıl kurup yönettiği Politik Eylem Komitesi kurumlarına odaklanacak.

Geçtiğimiz 10 ay içerisinde, Coinbase finans, iletişim ve mühendislik konularında başkan yardımcılarını bünyesine kattı ki bunların arasında LinkedIn’in analitik ve veri bilimi bölümü başkanı Michael Li gibi inanılmaz isimler de var.


İlgili haber:
Coinbase’den Yeni Hamle – LinkedIn (NYSE:LNKD) Kıdemli Yöneticisi Artık Kripto Para Sektöründe!

Coinbase Büyümeye Devam Ediyor! Fannie Mae Yetkilisini Ekibine Kattı isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Coinbase Büyümeye Devam Ediyor! Fannie Mae Yetkilisini Ekibine Kattı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

CoinMarketCap, XRP İle İlgili Manipülasyon Eleştirilerine Yanıt Verdi Avusturya Hükümetinden Yeni Proje: Viyana’da Blockchain Merkezi Bitcoin fiyatını arttıracak Bitcoin Halving nedir? Neden bu kadar önemli? SEC’den açıklama: Bitcoin ETF reddi gözden geçirilecek Bittrex, 31 Ülkede Faaliyeti Durdurdu Analist: Bitcoin Fiyatı Aralık Ayı Gibi Dip Seviyeyi Bulabilir

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır