Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Musk’ın Favorisi Dogecoin Ne Durumda?

Ana Sayfa » GÜNCEL » Musk’ın Favorisi Dogecoin Ne Durumda?
Musk’ın Favorisi Dogecoin Ne Durumda?

© Reuters.  © Reuters.

Kripto para piyasaları geçtiğimiz aylarda Elon Musk’ın ağzından çıkan Dogecoin sözleri ile adeta dumura uğramıştı. Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer bazı çok bilindik kripto paraları bir tarafa atan Musk, kendisinin favori kripto parasının Dogecoin olduğunu söylemiş ve bu ifadeler, kripto para sektöründe bir anda gündemin en önemli maddelerinden birisi haline gelmişti.

Başarılı girişimci, daha sonra Twitter profilindeki bio kısmını ‘Dogecoin CEO’su’ olarak güncellerken, kripto paraya olan ilgisini de ortaya koymuş oldu. Dogecoin’in yaptığı CEO’muz kim olmalı anketinde Vitalik Buterin, Charlie Lee ve Marshall Hayner’ı geride bırakarak bu alanda zirveye oturan Musk, bu durumdan memnun görünüyordu.

Peki, aslında bir şaka olarak başlayan ancak daha sonra ünü kontrol edilemeyecek düzeye gelen ve kaşla göz arasında iyi bir ödeme metodu olmayı da başaran Dogecoin için 2019 yılı nasıl geçiyor?

Aslında rutin ve yatay bir seyir izleyen koin, daha sonra Bitcoin’in ay başında ciddi bir yükseliş yaşamasının ardından kendisine iyi bir yükseliş alanı bulmayı başardı. O dönem 84 Satoshiye kadar çıkan Doge, sonrasında ise düzeltme ile keskin bir düşüş yaşadı ve değerinden yaklaşık yüzde 35 kayıp yaşadı. Ancak gelinen noktada, son on günlük süreçte, Dogecoin kendine 54 satoshi civarında bir alan bulmuş durumda ve oradan ufak iniş çıkışlar göstererek devam ediyor.

Grafiklere göre, Dogecoin’de teknik göstergeler, diğer birçok kripto para gibi, boğa sezonunu işaret ediyor. Geçtiğimiz dönemde Huobi’de de listelenen kripto para için işler şimdilik iyi gidiyor. Dogecoin, şu anda Coin Market Cap’in yaptığı en değerli kripto paralar listesinde de kendisine 26. sırada yer bulmayı başarıyor.

Musk’ın Favorisi Dogecoin Ne Durumda? yazısı ilk olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Musk’ın Favorisi Dogecoin Ne Durumda? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

TD Bank, Blockchain Hakkında Yaptığı Yeni Araştırmasını Yayınladı Analistlere göre Ripple, yakında 2x yapabilir Analistlerden umut verici BTC tahminleri: Bitcoin’in ay’a yolculuğu başladı Dark Net Baskınında 200.000 Dolarlık Bitcoin Ele Geçirildi! Bu CEO’ya Göre Ripple Gerçek Bir Kripto Değil! BSV’yi Liste Dışı Bırakan Kraken, Her Ay İki Yeni Koin Listeleyecek

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır