Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Çin Merkezli Blockchain Fonu Üç Farklı ‘Sabitkoin’ Oluşturacak

Ana Sayfa » GÜNCEL » Çin Merkezli Blockchain Fonu Üç Farklı ‘Sabitkoin’ Oluşturacak
Çin Merkezli Blockchain Fonu Üç Farklı ‘Sabitkoin’ Oluşturacak

2/2


2/2


1.5 milyar dolarlık bir Blockchain fonunu yöneten Çinli girişimci, itibari paralara sabitlenmiş üç yeni sabitkoin üretmeyi düşünüyor.

Üç Farklı Sabitkoin

Çin’deki meşhur Bitcoin yatırımcılarından Li Xiaolai ve Hangzhou şehrinin yerel yönetimi tarafından desteklenen Grandshores Blockchain Fund’ın yöneticisi olan Yao Yongjie, yeni bir projenin üstünde çalışmaya başladı.

Yongjie, itibari paralara sabitlenmiş üç farklı dijital para oluşturmayı düşünüyor. Yongjie’nin planlarında ilk olarak Japon Yen’ine sabitlenmiş bir dijital para oluşturmak var.

Yao’nun başkanlığını yaptığı bir diğer şirket olan Hong Kong merkezli Grandshores Technology, bu planı finanse etmek için 12.7 milyon dolar civarında yatırım toplamayı planlıyor. South China Morning Post tarafından yapılan habere göre Yao, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Kripto para al-satçılarının ve borsalarının bu sabitkoinleri kullanacaklarına inanıyoruz.”

Grandshores Blockchain Fund’ın ortakları, Japon Yen’ine sabitlenmiş dijital para projesi için Japonya’daki bir bankayla iletişim halindeler. Bankayla çeşitli görüşmeler yürüten ortaklar, bankayla ilgili detaylı bilgi vermiyorlar ve dolayısıyla bankanın adını bilemiyoruz.

Grandshores toplamda üç farklı sabitkoin oluşturmayı düşünüyor. Japon Yen’inden sonra kullanılacak itibari paralar Hong Kong Doları ve Avustralya Doları olabilir. Yao:

“Blockchain sektöründe yeni bir sürece giriyoruz, bilgisayarlardaki işletim sistemlerinin MS-DOS’tan MS-Windows’a geçiş yaptığı sürece benzer bir süreç.”

Çin’deki yetkililer kripto para sektörüne karşı çeşitli yaptırımlar uyguluyorlar ve bu yaptırımların şiddeti özellikle son zamanlarda iyice yoğunlaşmaya başladı.


İlgili haber:
Çin’in Merkez Bankası Kripto Paralarla İlgili Yeni Bir Uyarı Metni Yayınladı

Grandshores Technology, projelerine yatırım toplamak için Çin dışındaki yatırımcılara hitap etmeye çalışacak ve yatırım sürecinde Tether’ı kullanacak. Japon Yen’ine sabitlenmiş koinin Ocak 2019’da aktif hale geleceği düşünülüyor.

Çin Merkezli Blockchain Fonu Üç Farklı ‘Sabitkoin’ Oluşturacak isimli makale Ömer SAKMAR tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Çin Merkezli Blockchain Fonu Üç Farklı ‘Sabitkoin’ Oluşturacak - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

CFTC Kurul Üyesi Kripto Paraların Geleceği Hakkında Endişeleri Giderdi İzlanda’nın Blockchain Tabanlı Kimlik Platformuna, Tim Draper’den Yatırım Geldi! Takasbank, Blockchain Temelli Bir Sisteme Geçti! Yine altcoin delisti! Bir Bitcoin borsası daha 4 altcoin’i liste dışı ediyor BAE’nin En Büyük Emlak Firması Emaar, Kripto Para Kabul Ettiği Haberlerini Yalanladı! Analist: Bitcoin Düzeltmeye Girmezse İyice Yükselebilir

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır