Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Çinli Milyarderden Yatırımcılara Bitcoin Tavsiyesi

Ana Sayfa » GÜNCEL » Çinli Milyarderden Yatırımcılara Bitcoin Tavsiyesi
Çinli Milyarderden Yatırımcılara Bitcoin Tavsiyesi

© Reuters.  © Reuters.

  • Analistlere göre, Bitcoin fiyatları düşecek.
  • Çinli milyarder Bitcoin’de hodling öneriyor.
  • Bitcoin’in işlem hacimleri düşük seyrediyor.

Bitcoin yükseliş eğiliminde olmasına rağmen, 24 Şubat’taki satıcılar boğaların çabasıyla geri çekilebilirler. Çinli Bitcoin milyarderi Zhao’ya göre, Bitcoin sahipleri hiç kimseyi dinlememeli ve BTC’lerini mümkün olduğunca ellerinde tutmalı.

Bitcoin (BTC) fiyat analizi
ABD SEC’e göre, Bitcoin ve Ethereum en merkezi olmayan iki platform. Aslında, küresel bir topluluk tarafından desteklenen öncü ve büyüyen bir ağ olarak, Bitcoin özgürlüğü ve iktidardan kademeli olarak ayrılmayı temsil ediyor.

BTC ticareti Çin’de yasadışı, ancak ülke tüm Bitcoin madenciliğinin yüzde 80’inden fazlasına ev sahipliği yapıyor. Ayıca Çin, Ether madenciliğinin çoğunluğunu da elinde bulunduruyor. Ripple Pazarlama Stratejisti bir röportajda, sonuçta iki büyük Çin havuzunun sisteme saldırma olasılığı düşük olsa da ateş gücüne sahip olduğunu iddia ediyor ve ağdaki yüzde 51’lik bir saldırıya dikkat çekiyor.

Bu belirsizlik ortamında Çinli bir milyarder olan Zhao Dong, yatırımcılardan sabırlı olmalarını istiyor. Çünkü insanlar şimdi Bitcoin’i tutmazlarsa ve ona sahip çıkmazlarsa bir daha ne zaman tutacaklar. Çinli milyarder, BTC’ye inananların hiç kimseyi umursamaması ve olabildiğince kripto paralarını ellerinde tutmaları gerektiğini vurguladı.

Şamdan düzeni
Kripto para holders (tutucuları) adına, yükselmek için mükemmel bir zaman olabilir. Bununla birlikte, yatırımcılar için şamdan düzenlemesi zayıflığa işaret ediyor ve bu da her yüksek seviyenin önümüzdeki günlerde bir tasfiye seviyesi olması gerektiği anlamına geliyor.

4HR grafiğine göre, alıcıların 16 Mart’ın aşırı genişlemesini düzeltmesi muhtemel. Sonuç olarak analistlere göre, BTC geçici olarak 4.000 dolara geri dönebilir. Ancak BTC riskli yatırımcılara ilk hedeflerini 4.500 dolara kadar artırma fırsatı verdi. Analistlere göre fiyatlar 4.200 doların üzerine çıkarsa, Bitcoin (BTC) ay sonuna kadar 4.500 doların üzerinde kapanabilir.

Teknik göstergeler
Bitcoin’de zayıf hacimler yeni boğalara neden oluyor ve yukarıda belirtildiği gibi analistlere göre 4.200 doların üzerinde yüksek işlem hacimleri enjeksiyonu yapılmadıkça büyük olasılıkla fiyat tekrar çökebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin, Facebook (NASDAQ:FB) sayfamızı beğenin ve Telegram kanalımıza katılın!

The post Çinli Milyarderden Yatırımcılara Bitcoin Tavsiyesi appeared first on Kriptokoin.com.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Çinli Milyarderden Yatırımcılara Bitcoin Tavsiyesi - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Kripto Paralara Olan İlgi Yıl Sonunda Yeniden Artabilir Bunu Söyleyen 49 Yaşında: Bitcoin’i 0 Dolara İndiririm! Binance Chain’in Açılış Tarihi 23 Nisan Bitcoin aşağı yönlü bir düzeltme belirtisi gösteriyor QuadrigaCX Mağdurlarını Temsil Edecek Avukatlar Bugün Belli Olacak Bitcoin Madenciliği Yapmak Hiç Olmadığı Kadar Zorlaştı

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır