Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

PundiX’de Boğalar Güçlü Bir Hamleye Hazırlanıyor!

Ana Sayfa » GÜNCEL » PundiX’de Boğalar Güçlü Bir Hamleye Hazırlanıyor!
PundiX’de Boğalar Güçlü Bir Hamleye Hazırlanıyor!

3/3


2/3

PundiX’e baktığımızda kripto para biriminin inanılmaz bir yükseliş potansiyeli gösterdiğine şahitlik ediyoruz. Ancak yükselişin devamı için PundiX’in bir kez daha hamle yapması gerekiyor.

  • PundiX kısa vadede kurun büyük bir teknik kırılmaya yaklaşan kenar kısımları ile yükselişini sürdürüyor.
  • PundiX için orta vadeli teknik görünüm nötr durumda.
  • Fiyat, Kasım 2018’den bu yana ilk kez kripto para birimlerine ait 100 günlük hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor.

PundiX/USD Kısa Vadeli Fiyat Analizi
PundiX kısa vadede yükselişini sürdürüyor. Kripto para birimi dört saatlik zaman diliminde ufukta büyük bir teknik kırılmaya doğru yaklaşıyor.

Fiyat yakın zamanda yükselen ters çevrilmiş bir baş ve omuzlar modelinin boyun bölgesine kısa vadede yaklaşmış durumda. Eğer bu yaklaşılan yer kırılırsa NPXS/USD kurunun daha yüksek patlama yapabileceğini görebiliriz.

Dört saatlik bir zaman dilimindeki teknik göstergeler, yatırımcılar fiyatı boğa kalıbının yaka çizgisinin üzerine taşımada başarısız olduklarından ötürü aşağıya doğru tekrar bir düşüş başladığına işaret ediyor.

Desen Saati
Yatırımcılar, kısa vadeli alım satım işlemlerine egemen oldukları için, dört saatlik zaman diliminde ters çevrilmiş büyük baş ve omuz modelini izlemeye devam etmeliler.

MACD İndikatörü
MACD histogramı, fiyatın kısa vadede düzelirken dört saatlik zaman diliminde düşmeye başladığını gösteriyor.

RSI İndikatörü
RSI İndikatörü dört saatlik zaman diliminde de aşağı doğru bir yol izliyor. Ancak gösterge hala nötr seviyenin üstünde işlem görüyor.

PundiX/USD Orta Vadeli Fiyat Analizi
PundiX orta vadeli düşüş eğilimini değiştirmiş durumda. Şu an nötr bir orta vadeli görünüme sahip. Kripto para birimi son birkaç gün içinde artan bir şekilde yükselişe geçmiş durumda. Şimdilerde geçen yılın Kasım ayından bu yana 100 günlük hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor.

Günlük zaman dilimi, teyit edilmiş bir kırılma henüz yeni gerçekleşmiş olsa da, ters çevrilmiş kafa ve omuz modelinin boyun çizgisine yaklaşan bir fiyatı işaret ediyor.

Desen Saati
Boğalar ters çevrilmiş kafa ve omuzları tetiklerse, kripto para biriminin yukarı yönlü patlaması son derece muhtemel.

MACD İndikatörü
MACD histogramı, yatırımcılar bir kırılma hareketi veya kırılmanın mevcut seviyelerden teknik olarak tersine dönmesini beklerken nötr kalmış durumda.

RSI İndikatörü
RSI göstergesi yükselişe geçmiş durumda ve günlük zaman diliminde yukarı yönlü ivme kaybetmeye başlıyor.

Sonuç
Teknik açıdan bakıldığında, PundiX, boğaların yükselişe işaret eden baş ve omuzlarını dört saatlik ve günlük zaman dilimlerinde sabit tutabiliyorsa büyük bir potansiyel yaratıyor.

Ayıların, dört saatlik zaman diliminde kurun 200 günlük hareketli ortalamasının altındaki zayıflığı izlemeleri gerekirken, Boğa yatırımcılarının daha sonraki kazanımlara işaret etmek için 100 günlük hareketli ortalamanın kripto para birimlerinin üstünde günlük fiyat kapanışlarını izlemesi gerekiyor.

CoinMarketCap verilerine göre Pundi X (NPXS) bu yazının yazıldığı sırada % 1.66’luk bir değer kaybıyla 0,000679 Dolar seviyelerinden işlem görüyor. 24 saatlik zaman diliminde de 2.608.226 Dolarlık işlem hacmine sahip durumda.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin, Facebook (NASDAQ:FB) sayfamızı beğenin ve Telegram kanalımıza katılın!

The post PundiX’de Boğalar Güçlü Bir Hamleye Hazırlanıyor! appeared first on Kriptokoin.com.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

PundiX’de Boğalar Güçlü Bir Hamleye Hazırlanıyor! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Ethereum’u Terk Edecek Olanların Sayısı 2019’da Artabilir Bitcoin’de Düşüşü Öngören Analistten Korkutan Tahmin İtalya’daki Finans Otoritesi İki Kripto Para Şirketine Ceza Kesti Bitcoin’de (BTC) ralli beklentisi borsa yükselişi nedeniyle sonlanabilir mi? Telegram TON Network’ü Ekim Sonunda Başlatıyor 30 Kasım Bitcoin fiyat analizi: kısa vadede ilk toparlanma teyit edildi

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır