Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Ünlü Yazar: Bitcoin’in İlk Çıktığı Gün, Aslında Çok Gizli Bir Mesaj İçeriyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Ünlü Yazar: Bitcoin’in İlk Çıktığı Gün, Aslında Çok Gizli Bir Mesaj İçeriyor
Ünlü Yazar: Bitcoin’in İlk Çıktığı Gün, Aslında Çok Gizli Bir Mesaj İçeriyor

© Reuters.  © Reuters.

Bitcoin konusundaki bilgisi ile dikkat çeken ve sektörün oldukça tanınır simalarından birisi olan Andreas Antonopoulos, yine Bitcoin ile ilgili açıklamalar yaptı.

İlk olarak Ekim 2008’de ortaya çıkan Bitcoin white paper’ı ile ilgili konuşan Andreas, konuyla ilgili şunları söyledi:

”Birisi çıkıp dijital bir para oluşturacağını söyledi ve bununla ilgili detaylı bir metin kaleme aldı. Sonra da 2009’da bunu hayata geçirdi. Şu an için kim olduğunu bilmediğimiz birisi, internet üzerinden çıktı; white paper’ı yayınladı ve sonra gidip yaılımı da yaptı. Başkaları da bunu aktive etti ve bugünlere kadar gelindi.”

Bitcoin’in çıkışının aslında gizli bir mesaj olduğunu da ifade eden başarılı yazar, banka krizinden ötürü yaşanan süreçlerin tam da orta noktasında Bitcoin’in çıkışının aslında bir mesaj olduğunu ifade etti.

Andreas, şunları söyledi:

”Olayda gizli bir mesaj da mevcut. Bitcoin sisteminin ilk olarak çalışmaya başladığı gün, İngilizlerin önemli bir hazine yöneticisi, bankalar için ikinci bir kurtarma operasyonunun startını vermişti. Bu da aslında, Bitcoin’in bankacılık sisteminin alternatifi olduğuna dair verilmiş zekice bir mesajdır.”

20 yıldır finansal piyasaların hiçbir gelişme ya da ilerleme kaydedemediğini de sözlerine ekleyen Andreas, bankaların aslında normal vatandaşlardan çok, kara para aklayanlara, uyuşturucu kartellerine, kaçakçılara ve silah ticareti yapan insanlara hizmet verdiğini ifade ederek, bankacılık sistemine yönelttiği eleştrileri sürdürdü.

Bankacılık sisteminin gelişmek bir yana, son dönemde çok ciddi şekilde düştüğünü de belirten Andreas, bu ifadelerle sözlerine son verdi.

The post Ünlü Yazar: Bitcoin’in İlk Çıktığı Gün, Aslında Çok Gizli Bir Mesaj İçeriyor appeared first on Koin Bülteni.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Ünlü Yazar: Bitcoin’in İlk Çıktığı Gün, Aslında Çok Gizli Bir Mesaj İçeriyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Ünlü Kriptograf: Bitcoin, Değer Saklama Aracı Olmaya Çok Uygun Binance Launchpad’in Satışa Sunacağı Sıradaki Proje Fetch.AI, TIoTA’ya Katıldığını Duyurdu! Bitcoin fiyatı hakkında herkes şunu merak ediyor: En kötüsünü yaşadık mı? Tether’den İlginç Hamle! Önce 5 Milyar Dolar Bastı, Sonra Yaktı! Binance Tether’i Platformdan Kaldırıyor İddiaları Tamamen ”Yalan Haber” Fransızlar Bitcoin Dolandırıcılarına 31 Milyon Euro Kaptırdılar

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır