Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Ethereum Yaratıcısı Vitalik Buterin’in 2019 Vizyonu: Kripto Paralarda Ne Belirleyici Olacak?

Ana Sayfa » GÜNCEL » Ethereum Yaratıcısı Vitalik Buterin’in 2019 Vizyonu: Kripto Paralarda Ne Belirleyici Olacak?
Ethereum Yaratıcısı Vitalik Buterin’in 2019 Vizyonu: Kripto Paralarda Ne Belirleyici Olacak?

© Reuters.  © Reuters.

Kripto para dünyasının yeniden bir numaralı alternatif para birimi haline gelen Ethereum, önümüzdeki günlerde kripto para dünyasında çığır açabilecek bir hard forka hazırlanıyor.

Ethereum’un yaratıcısı Vitalik Buterin önderliğinde, alternatif kripto para birimi Proof of Work mekanizmasından Proof of Stake mekanizmasına geçişe hazırlanırken, Buterin İsviçre’de, Basel Üniversitesi’nde katıldığı etkinlikte kendisine sorulan soruları yanıtladı.

2019 Teknolojinin Yılı Olacak
Vitalik Buterin görüşme boyunca İsviçre’nin kripto paralar ve blok zinciri için ne kadar önemli bir merkez olduğuna dikkat çekerken, kendisinin de ülkenin regülasyon stratejisini desteklediğini ifade etti.

İsviçre’deki “kripto vadisi”nin yaratıcılarından biri olduğunun hatırlatılması üzerine, “o zamanlar birkaç part-time çalışanla bir sürece başlamıştık” şeklinde görüş bildiren Vitalik Buterin, sunucunun “2018 yılı ICO’lar ve kripto para fiyatları için felaket bir yıl oldu. Pek çok piyasa yatırımcısı durumdan mutsuz, sizce 2019 yılında bizleri ne bekliyor” şeklindeki sorusuna ise böyle cevap verdi;

“Bana kalırsa 2019 yılı blok zinciri teknolojisinin gelişimine sahne olacak. Biz bunun için büyük çaba sarf ediyoruz ve yıllardır sürdürdüğümüz çalışmaların gerçek uygulamalarla birlikte meyvesini almak istiyoruz. Artık hype dönemi sona erdi ve teknolojinin gelişme sürecine girdik.”

Videonun tamamını buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

16 Ocak’ta gerçekleşmesi planlanan Constantinople hard forku öncesinde Ethereum, Coinmarketcap verilerine göre uluslararası piyasalarda ortalama 149,75; BtcTurk’te ise 810 Türk Lirası seviyelerinden işlem görüyor.

İlgili haber: Ethereum İçin Büyük Adım! 500 TPS Görüldü!

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin, Facebook (NASDAQ:FB) sayfamızı beğenin ve Telegram kanalımıza katılın!

The post Ethereum Yaratıcısı Vitalik Buterin’in 2019 Vizyonu: Kripto Paralarda Ne Belirleyici Olacak? appeared first on Kriptokoin.com.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Ethereum Yaratıcısı Vitalik Buterin’in 2019 Vizyonu: Kripto Paralarda Ne Belirleyici Olacak? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Dev Ethereum Balinaları, Ünlü Yazardan Bitcoin Yorumu, Ripple (XRP)’a Dair Son Piyasa Gelişmeleri: Öne Çıkan: TRON, Stellar, LTC, ADA ve XMR Haberleri Voorhees: Piyasa Zaman Zaman Balon Olmak Zorunda Opera tarayıcı önemli bir Bitcoin atılımı ile gündeme giriyor Bitcoin yeniden 10 bin doların altında: Analistler ne diyor? Tim Draper: Bitcoin küresel pazar payının %5’ini alacak İsviçreli SIX Group, Yeni Bir Blockchain Trading Sistemini Duyurdu

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır