Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Bu Grafiklere Göre EOS Fiyatı ‘Tehlikeli’ Seviyeleri Test Edebilir

Ana Sayfa » GÜNCEL » Bu Grafiklere Göre EOS Fiyatı ‘Tehlikeli’ Seviyeleri Test Edebilir
Bu Grafiklere Göre EOS Fiyatı ‘Tehlikeli’ Seviyeleri Test Edebilir

4/4


2/4

Herhangi bir kripto para biriminin gelecekteki pazar momentumunu tahmin etmek kesin bir bilim değildir. Teknik analizler yararlıdır, ancak bu piyasalar doğaları gereği her zaman değişebiliyor. Gelecekteki EOS fiyatı için kısa vadeli bir perspektiften bakmaya gelince, oldukça aşağı yönlü bir görünüm olduğu anlaşılıyor. Tradingview trader’ları tarafından paylaşılan EOS fiyat tahminlerinden önemli gördüklerimizi sizler için derledik.

Üçgen desen, EOS fiyatı için uğursuz görünüyor
Herhangi bir kripto para birimi grafiği bir üçgen desen oluşturduğu zaman, gelecekte olabilecek şeylere karşı dikkatli olmak için bazı haklı nedenler vardır. Repuzel takma adına sahip olan trader tarafından ana hatlarıyla belirtilen grafikte, önümüzdeki birkaç gün EOS için çok önemli olacak gibi görünüyor. Repuzel’in grafiğinde fiyat kırılacak olmasına rağmen bunun hangi yönde olacağı belli değil.


Repuzel isimli trader tarafından paylaşılan grafik

Her ne kadar Repuzel isimli trader 3,912 dolar seviyesine kadar potansiyel bir kırılma beklese de böyle yüksek bir hedefe ulaşmak biraz zor olacak. Mevcut piyasa koşullarında analistlere göre, 1,886 dolarlık seviyeye bir düşüş çok daha muhtemel görünüyor. Ne yazık ki bu son sonuç, düşüş piyasası duyarlılığının bu aşamada henüz sona ermediğinin bir göstergesi olacak.

Düşüş basıncı 2 doların altındaki seviyeleri hedefliyor!
Daha önce de belirtildiği gibi, şu anda kısa vadeli EOS fiyatı hakkında, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çok aşağı yönlü bir görünüm var. Dee718 takma adına sahip olan trader, önümüzdeki birkaç hafta içinde EOS/USD paritesinin bozulmaya ve 2 doların altına düşmeye devam edeceğine inanıyor. Dee718 isimli trader’ın grafiğine göre ilk adım, fiyatı 2,018 dolara indirecek ve ardından 2,7 doların üzerine geçici bir sıçrama gerçekleşebilir.


Dee718 isimli trader tarafından paylaşılan grafik

Bu seviyeye ulaşıldığında Dee718 isimli trader’ın grafiğine göre, EOS için gerçek düşüş baskısı başlayacak. Dee718, EOS değerinin 2,7 dolar seviyesinden 1,55 dolar seviyesine düşmesini ve potansiyel olarak Şubat ayına kadar değer kaybetmesini bekliyor. Bu, hiçbir şekilde hoş bir görünüm değil, aynı zamanda hiç kimsenin engelleyemeyeceği bir senaryo olsa da yatırımcıları hayal kırıklığına uğratabilir.

Kâr elde etmek için geçici olarak EOS’da kısa pozisyon almak
Kripto para dünyasında, bir çok trader ve spekülatör için para kazanmak temel amaçtır. Doğrudan kripto para birimini satın almak yerine, Bitcoin ve altcoinlerde çok uzun veya kısa olmak eşit derecede kârlı sonuçlar verebilir. DChemist takma adına sahip olan trader’a göre, geçici olarak kısa bir süre EOS’da kısa pozisyon (short) almak için kazançlı bir fırsat oldukça yakında gerçekleşecek. Bu elbette ki EOS meraklılarının duymak istedikleri bir mesaj değil. Ancak analistlere göre, bu gerçekçi bir görünüm gibi görünüyor.


DChemist isimli trader tarafından paylaşılan grafik

Aslında bu trader mevcut fiyattan daha düşük olmasına rağmen, oldukça uygun bir kısa vadeli EOS fiyat hedefi tahmin ediyor. 1,789 dolara yaklaşan bir düşüş analistlere göre, kesinlikle bu piyasa koşulları altındaki olasılıklar dahilinde. Bu seviye EOS’un birkaç hafta önce de ulaştığı bir seviye, bu nedenle tarih bu açıdan tekrar edecek olabilir.


EOS’un 24 saatlik fiyat grafiği

EOS fiyatının mevcut görünümü
EOS yazım sırasında yüzde 6,6 oranında artışla 2,86 dolar seviyesinden işlem görüyor. EOS şu anda 2,6 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. EOS yazım sırasında 857 milyon dolarlık bir 24 saatlik işlem hacmine sahip. EOS ticaretine şu anda yüzde 11 oranıyla önde gelen kripto para birimi borsası OKEx Borsası hakim konumunda. EOS ticaretinde OKEx Borsası’nı bir kripto para birimi borsası olan Bibox Borsası, yüzde 7 oranıyla takip ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin, Facebook (NASDAQ:FB) sayfamızı beğenin ve Telegram kanalımıza katılın!

Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi olarak görülmemeli, kripto para yatırımlarının yüksek risk içerdiği ve piyasanın 2018 yılında yüzde 80’in üzerinde değer kaybı yaşadığı gerçekleri bir sonraki adımlarınızda göz önünde bulundurulmalıdır.

The post Bu Grafiklere Göre EOS Fiyatı ‘Tehlikeli’ Seviyeleri Test Edebilir appeared first on Kriptokoin.com.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Bu Grafiklere Göre EOS Fiyatı ‘Tehlikeli’ Seviyeleri Test Edebilir - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Tam bir yıl sonra: Bitcoin hacminde ‘10 bin dolar’ seviyeleri Bir Bitcoin milyarderinin çöküşü ABD’de bir ilk yaşanıyor ve Bitcoin ile vergi ödeme dönemi başlıyor Dev iddia: Bu telefon ile ayda 2 Ethereum kazanacaksınız Fransa’da Bitcoin “meşru para birimi” statüsü kazandı! G20 Ülke Liderlerinden “Kripto Para Birimlerini Vergilendirme Çağrısı”

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır