Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

A.T Kearney Araştırması: Bitcoin 2019 Yılında ‘Olgunlaşacak’ ve Pazar Payını Tekrar Ele Geçirecek

Ana Sayfa » GÜNCEL » A.T Kearney Araştırması: Bitcoin 2019 Yılında ‘Olgunlaşacak’ ve Pazar Payını Tekrar Ele Geçirecek
A.T Kearney Araştırması: Bitcoin 2019 Yılında ‘Olgunlaşacak’ ve Pazar Payını Tekrar Ele Geçirecek



Yönetim danışmanlığı firması AT Kearney tarafından yapılan yeni bir araştırmaya göre, Bitcoin hala ölmedi ve 2019 yılı lider kripto para biriminin tekrar eski haline döneceği bir dönem olabilir.

Kripto Para Birimleri ”Çöküş Sonrası Döneme” Giriyor
Önde gelen danışmanlık firması, yıllık olarak yaptığı ve önümüzdeki yılın piyasasına yönelik tahminlerde bulunduğu araştırmasının en güncelinde, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin ”çöküş sonrası döneme” gireceğini vurguladı.

Bitcoin, 2017 yılının Aralık ayından bu yana tüm zamanların en yüksek seviyesinden %80 civarı değer kaybı yaşasa da, 2019 gerçekten bütün kripto para piyasası için önem arz ediyor. Yapılan araştırmanın bu konudaki en can alıcı noktası ise şu şekilde:

”Bitcoin, kripto para piyasasının güçlenmesine ve olgunlaşmasına önderlik edecek.”

AT Kearney tarafından varılan bu sonuç, bir çok geleneksel finans firması tarafından yapılan açıklamaların tersine ve ilginç bir  şekilde kripto para birimlerinin lehine.

2019 yılı, dünyanın en büyük menkul kıymet borsalarından birisinin sahibi ICE’nin piyasaya sürdüğü Bakkt platformu ile gerçekten çok fazla umuda ev sahipliği yapmakta. İlk fiziki Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerini piyasaya sürecek olan Bakkt, 2019 yılının Ocak ayında piyasaya çıkacağını duyurmuştu.

Bunun yanı sıra 2019 yılı beklenen Bitcoin ETF’si için de oldukça büyük bir heyecana yol açtı. Kasım ve Aralık ayında düşüş yaşayan kripto para piyasasının, yeni yıl ile yeni haberler getireceği ve 2019 yılında tekrar rekor seviyelere ulaşabileceği tahmin edilmekte. Tabii ki bunu zaman gösterecek.

A.T Kearney Araştırması: Bitcoin 2019 Yılında ‘Olgunlaşacak’ ve Pazar Payını Tekrar Ele Geçirecek isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

A.T Kearney Araştırması: Bitcoin 2019 Yılında ‘Olgunlaşacak’ ve Pazar Payını Tekrar Ele Geçirecek - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

QuadrigaCX Kripto Para Borsası Yetkilileri, Cüzdanları Bulamadıklarını İddia Ediyorlar Bitcoin (BTC) MasterCard’ı sollamaya yakın! Ripple Stratejisti Amazon’a Göz Kırptı Dünya Ekonomik Forumu, Çevrenin Korunması İçin 65 Çeşit Blockchain Kullanımını Olduğunu Vurguladı 7 Ekim 2019 Günlük Kripto Para Analizi Pakistan Hamleleri ile Kripto Para Kullanımını Arttırmak İstiyor

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır