Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Ethereum fiyatı geri dönüş sinyalleri veriyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Ethereum fiyatı geri dönüş sinyalleri veriyor
Ethereum fiyatı geri dönüş sinyalleri veriyor

© Reuters.  © Reuters.

Kripto piyasasında momentum genellikle hafta sonları tersine döner. Ancak bu hafta diğer kripto paralardan farklı olarak Ethereum fiyatı geri dönüş sinyalleri vermeye başladı. Piyasadaki trend Ethereum lehine işliyor. Peki bunun sebebi ne olabilir?

Ethereum fiyatı geri dönüş atağına başladıEthereum hafta içinde dolar bazında hafif kayıplar yaşamasına rağmen bu kaybını Bitcoin’e karşı tazmin etti. Kendisinden gelecek hafta için atak bekleyen yatırımcısına bir sürpriz yaparak artışını bu geceden başlattı. Aslında her şey plana uygun gidiyor gibi görünüyor.

Takvimler henüz 23 Aralık tarihini göstermezken ETH fiyatı 112 $ seviyelerinde geziniyordu. Ancak ne zaman tarih değişti Ethereum fiyatı artışa geçti. ETH fiyatı sabah saatlerinde 130 $ seviyesine kadar çıkış gösterdi. Yani 8 saat için neredeyse % 20 değer kazandı.

Geçtiğimiz hafta birçok yatırımcının beklediği gibi geçmemesine rağmen panik yapmaya gerek yok. Ancak birkaç haftadır dikkatimizi çeken olay şu. Kripto paralar hafta başında arkasına aldığı rüzgarı hafta sonuna kadar taşıyamıyor. Dolayısıyla hafta başındaki artış miktarı haftanın sonuna doğru azalıyor.

Geçen hafta Ethereum’un USD bazındaki açığı dikkat çekiciydi. Ancak bugünkü yaşanan artış söz konusu açığı hafiften kapatmışa benziyor. ETH, BTC ile arasındaki makası da bugün itibari ile epey açmış gözüküyor. Ancak BTC ile karşılaştırınca aynı sözleri diğer Altcoin’ler için söylemek şuan için zor.

Kripto piyasalar 2018 şokunu hala atlatamadıHafta sonunda Twitter’da veya sosyal medyada Ethereum ile ilgili fazla bir tartışma söz konusu değil. Anlaşılan piyasa meraklıları ya piyasaları sessiz bir şekilde izlemeyi tercih ediyor ya da Noel tatili moduna erken girmiş durumda.Halbuki kripto paraların bu sene gösterdikleri performanslar ve piyasadaki gelişmeler hakkında konuşulacak o kadar çok konu var ki!

Bu hafta ETH hakkında konuşulacak en büyük konu, Ethereum teknolojisine odaklanmış olan şirketlerin yapacakları görüşmeler olacak. 2018 yılının kriptolar için çok zor geçmesi şirketlerin mevcut yaklaşımlarını iş gücü gereksinimlerini tekrardan gözden geçirmesine sebep oldu.

Hal böyle iken şirketlerde yaşanan işçi çıkarma olayları artık sıradan bir hal aldı. Piyasada yaşanan hafif toparlanmaya rağmen şirketlerdeki küçülme devam edecektir. Hatta geçen sene başlanmış ve piyasaya sürülmesi beklenen birçok proje gün yüzüne çıkmayabilir. Gelecek sene için konuşulan projelerden bahsetmiyorum bile!

Yakın geçmişte hacim sıralamasında 2.lik koltuğunu Ripple’ kaptıran ETH yatırımcısını oldukça zümüştü. Her şeye rağmen destek noktası olan 110 $ seviyesinde sağlam bir tavan bulan ETH bunu iyi kullanmışa benziyor. Analistlerin yorumları da üstte yer alan Ethereum fiyatı geri dönüş sinyalleri veriyor tezimi destek nitelikte. Gelecek hafta ETH için daha güzel günlere gebe.

Ethereum Fiyatını Etkileyen 5 Temel Faktör yazısı için tıklayınız!

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Ethereum fiyatı geri dönüş sinyalleri veriyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

4 Nisan Bitcoin fiyat analizi: İlk ciddi düzeltme BTC’yi nasıl etkiler? Rusya parlamentosunun kıdemli üyesi: Kripto paralar ve Bitcoin hükümetleri yıkabilir Augur Platformunda 2 Milyon Dolar Değil 100 Bin Dolar Dönüyor Ripple CEO’su: Bitcoin ve Ethereum XRP’den Daha Merkezi Ripple ve MoneyGram arasında XRP ortaklığı Youtube’un en büyük analistinden çok çarpıcı Bitcoin öngörüsü

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır