Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Kripto Kış Devam Ederken, Luno 40 Yeni Çalışan Arıyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Kripto Kış Devam Ederken, Luno 40 Yeni Çalışan Arıyor
Kripto Kış Devam Ederken, Luno 40 Yeni Çalışan Arıyor

© Reuters.  Kripto Kış Devam Ederken, Luno 40 Yeni Çalışan Arıyor© Reuters. Kripto Kış Devam Ederken, Luno 40 Yeni Çalışan Arıyor

Bitcoin bugün 15 aylık en düşük seviyesine ulaştı, kripto piyasalarında kış devam ediyor. ConsenSys gibi ağır sikletler, personel çıkartıyor ve birçok ICO şirketi, ürünlerini piyasaya sürmeden önce nakit parayla çalışıyor. Kabul etmeliyiz ki, işler hiçbir açıdan pek iyi görünmüyor.

Ancak kripto yatırımcıları sabahları gözlerini açmadan önce canlanmaya alışırken, Luno ekibi sessizce güvende kalıyor. Mobil cihazınızdan kripto para satın almayı kolaylaştıran şirket, “dünyayı daha iyi bir finansal sisteme geçirme” misyonuna devam ediyor. Ayrıca, dünyanın dört bir yanındaki 40 yeni çalışanı işe almalarına yardımcı olmak için ofislerinde çalışıyorlar.

Şirketin sosyal medya hesabından yapılan bir açıklamada şunlar söylendi:

“Yeni yıl. Yeni kariyer. Yeni sen. Tüm dünyadaki ofislerimizde işe alıyoruz. Mühendislik, Müşteri İlişkileri ve Tasarım gibi farklı konumlarımız hakkında daha fazla bilgi edinin.”

Haberler fark edilmeden gitmedi. Dijital Para Birimi Grubundan gelen büyük kripto kişiliği Barry Silbert (Luno’nun ana yatırımcılarından biri) bu mesajı çileden çıkardı:

“Hangi kripto kış? Luno’nun çalışanlarla doldurmak istediği 40’tan fazla iş alanı var. ”

Ben, Kriptopara firmalarının “U Dönüşü” yaptığı bir zamanda, daha fazla çalışanı alma kararlarının arkasında ne olabilir? Luno’nun Ülkeler ve Pazarlama Başkan Yardımcısı James Lanigan şöyle söylüyor;

“Dünya çapında finansal sistemlerin evrimine öncülük etmek istiyoruz, kısa vadede gerçekleşmesini beklemediğimiz bir şey. Bunun yerine, bunu daha uzun vadeli düşünmeyi gerektiren bir süreç olarak görüyoruz. ”

Gerekli becerileri ve yetenekleri olan bir takımı oluşturmanın birkaç yıl sürdüğünü ve şirketin piyasaya rağmen 2019’da daha hızlı büyümesini beklediğini açıkladı.

“Daha fazla insan kripto sahibi olmanın değerini anlamaya ve görmeye başlıyor ve biz bu eğitim sürecinin ön safında olmak istiyoruz.”

2019’da yeni bir kariyer mi istiyorsunuz? O halde, eğer ilgili değilseniz mutlaka dijital paralar ile ilgilenmelisiniz…

Kripto Kış Devam Ederken, Luno 40 Yeni Çalışan Arıyor isimli makale ilk olarak CoinAdam sitesinde yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Kripto Kış Devam Ederken, Luno 40 Yeni Çalışan Arıyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Monero İşlemlerinin Changelly Tarafından ”Yine” Engellendiği Firma Yetkilisince Doğrulandı EY’dan sonra bir başka muhasebe devi daha Ethereum’u seçti İşte En Çok Kazandıran Kripto Paralar Eski Wall Street Analistinden Cesur Bitcoin ve Altcoin Tahmini, Vitalik Buterin’e Justin Sun Darbesi: Öne Çıkan: ETH, TRON, EOS, BSV ve BCH Haberleri Danimarka Dış Yardım Teslimatı Fransa, Madencilerin Elektrik Fiyatlarına İndirim Yapabilir

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır