Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2019’da ön planda olacak kripto paralar

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2019’da ön planda olacak kripto paralar
2019’da ön planda olacak kripto paralar

© Reuters.  © Reuters.

2019’da ön planda olacak kripto paralar neler olacak? 2018’in Bitcoin ve diğer kripto paralar için ne kadar acımasız geçtiği göz önüne alındığında pek çok insanın umutsuzluk belirtileri göstermesi anlayışla karşılanmalı. Her ne kadar marketin daha güçlü bir şekilde geri döneceği şansı güçlü bir şekilde önümüzde dururken, bazı kayıpların yaşanacağı da şüphe götürmez. Açıkçası bir ekosistem inşa etme yerine aldatmacalar üzerinde gelişen projeler bunun dışında kalacaktır.

2018’den sonra ne varKripto dünyasında bazı enteresan değişiklikler şekil almaya başladı. 2018’de en büyük gelişme belki de XRP’nin market kapasitesi açısından Ethereum’un yerini alması oldu. Bazıları bunun yıl boyunca devam eden ayı market nedeniyle olduğunu memnuniyetle iddia edebilir

Dan Morgan: Ripple’a Asya piyasasından muhteşem bir talep var

Bu iddia hakkında söylenebilecek bir şeyler olsa da aynı zamanda önemli bir değişimin gerçekleştiğini gösteriyor. Ripple’ın XRP’si Bitcoin ve diğer kripto paralar gibi gerçek bir kripto değil. O bir dijital değer ve finansal sektöre çok iyi hitap edebilir. Ancak bankaların da yenilenmesi ve evrilmesi gerekir. Çünkü daha önce defalarca görüldüğü gibi Bitcoin ve Ethereum’a yaklaşım XRP’ye olduğu gibi değil.

Tom Lee: Bitcoin- Ethereum ve Ripple gücünü koruyor – 2019’da çok iyi iş çıkaracaklar

Öyle görünüyor ki XRP önünde parlak bir gelecek uzanıyor. Hatta bu, gelecek yıllarda Bitcoin ve Ethereum’un yapacağından bağımsız, inanılmaz bir başarı olabilir. Bu başarı ayrıca onlar lehine bir kazanç da getirmeyecektir. Bu iki proje kendi hikayelerini yazmak zorunda.

Morgan Creek CEO’su: Bitcoin önümüzdeki yıllarda 20x ve üstünü rahatlıkla görebilir!

Neyse ki ikili ile ilgili ilginç gelişmeler görünüyor. Bitcoin, anlık ve ucuz işlem tanıtımı ve proje ölçeğini sınırlandırmaların ötesine taşımak için dizayn edilmiş Lightning Network’u ediniyor. Bu aşamada mükemmellikten çok uzak. Ancak ümit vadediyor. Diğer taraftan Ethereum çok ihtiyaç duyulan majör ölçeklendirme güncellemesini yapıyor. Bu O’nun rekabetçi kalabilmesinin önemli bir yolu idi.

2011’de 1000 dolarlık Bitcoin alsaydınız şimdi kaç dolarınız olurdu?

Geri kalan altcoinler için durum bir miktar belirsiz görünüyor. Monero Bulletproof’larla büyük bir güncelleme yaşadı. Ve öyle görünüyor ki Dash Venezuela’da Nano ile birlikte çekiş gücü kazanıyor. Litecoin ve Dogecoin daima biribirleriyle alakalı olacak. Bitcoin Cash ilk doğum gününü kutladı. Kasım ortalarında network güncellemesinden sonra nüfuzunun önemli bir bölümünü kaybetse de Bitcoin SV ilk ve daima olduğunu ispatlayacak her şeye sahip.

Ripple CEO’su: 2019 yılında bankalar müşterileri için XRP bulundurmaya başlayacak

Stellar Lumen daima XRP’ye benzer bir yol izleyecek ancak bu beklenen bir durum. Diğer her kripto başarılı olabilmek için dişiyle tırnağıyla savaşmak zorunda kalacak. Tron’un Virtual Machine’i bunun yapılabileceğini gösteriyor. Ve EOS hala çok seyi doğru yapıyor. Bunların dışındaki her şey şu an tartışma konusu. Değişim tokenleri ve stabil koinler dışındakilein %90’ı için kullanım durumları şu an belirsizliğini koruyor.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2019’da ön planda olacak kripto paralar - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Justin Sun, TRX ve BTT için İddialı Konuştu! Ethereum’da 255 dolar destek noktası önemli Bitcoin, Boğa Faktörlerin Artmasıyla 2018’in Tüm Kaybını Silmeye Yaklaştı Türk Bitcoin borsasını soyan çeteyi PUBG ele verdi İnsanların Blok Zinciri Teknolojisi Hakkında Heyecanlanmasının 5 Nedeni Yahoo Kurucusu: Blockchain Bankalar İçin Çok Kullanışlı Olabilir

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır