Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

 Bitcoin Kasım ayında şamar oğlanına döndü son 7 yılın en ağır bilançosu!

Ana Sayfa » GÜNCEL »  Bitcoin Kasım ayında şamar oğlanına döndü son 7 yılın en ağır bilançosu!
 Bitcoin Kasım ayında şamar oğlanına döndü son 7 yılın en ağır bilançosu!

2/2


2/2

Bitcoin Kasım ayında tam bir felaket yaşadı ve % 80’ler civarında değer kaybetti. Geçtiğimiz 7 yıl boyunca bu kadar büyük bir düşüş yaşamamıştı. Piyasanın kralı Bitcoin bir ayda % 40 düşerken diğer altcoinlerine de aynısını yaşattı.

Bitcoin Kasım ayında değerinin dörtte üçünü kaybetti.Bitcoin Kasım ayına 6,500 dolar seviyesinde girmişti. Ve bitirdiğimiz bu günlerde an itibariyle 2 Aralık sabahı 4,205 dolardan işlem görüyor. Bitcoin Kasım ayı grafiğine bir bakın nereden nereye geldi.


Bitcoin KasımCNBC haberine göre bu düşüş Nisan 2011’den bu yana gerçekleşen en kötü kayıp. Nisan 2011 de % 39 değer kaybı yaşamıştı. Kasım başına ve sonuna göre değerlendirdiğimiz zaman çok ürkütücü bir tablo çıkıyor. Bir ay içinde bu kadar büyük bir kayıp öyle her zaman yaşanan bir olay değil, hele ki bir önceki ay % 45 değer kazanmışken.

Okunmalı:Bu yıl Bitcoin ve kripto para için tek umut kaldı

Kapitalizasyon açısından bakarsak, Bitcoin Kasım ayı başında 113 milyar dolar piyasa kapitalizasyonuna sahipken ayın sonunda 74 milyar dolara iniyor bu rakam ,bu da 40 milyar dolar kayıp demek. Genesis Global den Michael Moro bir 5.800 desteği kırılınca bu fiyatlara düşmenin çok da uzun sürmediğini ifade ediyor CNBC ‘ye yaptığı bir konuşmada.

“ bir sonraki hareketin ne olacağını bilmiyoruz ama bir yandan da bu seviye bir dip mi yoksa bir konsolidasyon dönemimi net değil, ancak satın alanlar yine de bir kenarda bir miktar nakit bulunduruyor tekrar düşme yaşanırsa diye. Bölünme (Bitcoin Cash ) farklı blokozincirlerde yaşandı ama Bitcoin de dahil olmak üzere etkileri hala devam ediyor.”

okunmalı: Piyasa düşüyor Bitcoinlerimi satmalı mıyım?

Bitcoin Kasımda acı çeken tek kripto değil, hepsi büyük bir darbe yedi bu ayda. Ethereum mesela. % 42 değer kaybı yaşarken fiyatı 200 dolardan 117 dolara indi. En yüksek değeri ve en düşük değeri açısından bakınca 220 dolardan 103 dolara çok ciddi farklar görünüyor.


Kasım tüm altcoinlerBitcoin başladığından bu yana piyasayı yönlendiren bir kripto para. Kasım ayında yaşanan felaket piyasanın üçte birini sildi süpürdü neredeyse. Bitcoin 2014-015 de yaşananlara benzer bir tablo çiziyor. O dönemler de de Bitcoin ve diğer altcoinler epeyce bir süre diplerde dolaşmıştı. Şimdi ki benzer sürece bakarsak öyle hemen bir toparlanma beklemek uygun olmaz. Bitcoin bir süre daha diplerde dolaşacağa benziyor.

ilgili yazımız: Bitcoin (BTC) fraktal analizi 2014-2015 arasında çarpıcı benzerlikler

okunmalı: Bitcoin bu kadar düşmüşken tekrar yükselmesi mümkün mü?

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

 Bitcoin Kasım ayında şamar oğlanına döndü son 7 yılın en ağır bilançosu! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Yeni Zelanda Başbakanı’nın Yüzünü ve İsmini Kullanan Kripto Dolandırıcısı Çete, Ülkede Büyük Yankı Uyandırdı KuCoin, 20 Kat Kaldıraç ile Kripto Para Türev Platformunu Başlattı Zorlu 8000 dolar direnci kırılabilirse Bitcoin yeni bir parabolik yükseliş yapabilir Bitcoin, Dolardan Çok Arandı Kripto Para Sektöründe Çok Az Güvenlik Uzmanı Var ve Bu Bir Sorun Bu da oldu… Bitcoin’leri çalmak için cinayet işlediler…

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır