Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2019 Yılının İlk Aylarında En Çok Kazandıran Kripto Paralar!

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2019 Yılının İlk Aylarında En Çok Kazandıran Kripto Paralar!
2019 Yılının İlk Aylarında En Çok Kazandıran Kripto Paralar!

2019 Yılının İlk Aylarında En Çok Kazandıran Kripto Paralar!2019 Yılının İlk Aylarında En Çok Kazandıran Kripto Paralar!

2019 yılının ilk çeyreği bitti ve kripto para piyasası için de oldukça dalgalı geçen bir üç ayın sonuna gelindi.

Lider kripto para birimi bu süre zarfında %11.7’lik somut bir yükseliş elde etti. Bitcoin’in yanı sıra birçok alt koin için de somut kazanımlar elde edildi ve kripto para piyasası özellikle Mart ayında ciddi bir yükseliş yakaladı. Messari tarafından yapılan bir araştırmaya göre 21 alt koin 2019 yılının ilk çeyreğinde değerini minimum ikiye katladı ve bunların arasında Enjin Coin, Binance Coin, Tezos, Ontology, Basic Attention Token gibi isimler yer alıyor. Toplam piyasa hacmine göre en büyük beşinci kripto para birimi Litecoin ise %99.69 ile bu listeye girmeyi kıl payı kaçırdı.

En çok kazandıran top 10 kripto para arasında yer alan üç proje, 25 milyon doların altında oldukça düşük bir toplam piyasa hacmine sahip ve bunlar sırasıyla Everex, Numeraire ve Ripio olarak gözükmekte. Bu çeyreğin gerçek kazananlarından birisi ise kripto para yatırımcılarının yakından bildiği Ravencoin oldu. En çok kazandıran ise %792 ile PCHAIN isimli kripto para projesi gibi gözükmekte.

Binance Coin yaşadığı yükselişin büyük bir çoğunluğunu yeni yapmaya başladığı ICO projelerine borçlu. Bilindiği üzre bir süredir pasif durumda olan Binance’nin ICO platformu Binance Launchpad, Tron’un BitTorrent Token projesiyle 2019 yılının ilk satışını gerçekleştiğinden bu yana inanılmaz bir artış yaşadı ve yükseliş hala sürüyor.

2019 Yılının İlk Aylarında En Çok Kazandıran Kripto Paralar! isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Continue reading on Koin Bülteni

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2019 Yılının İlk Aylarında En Çok Kazandıran Kripto Paralar! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Anket: Topluluğun 3’te 2’si Bitcoin’in 9.600 Dolara Çıkmasını Bekliyor Vitalik Buterin’den İmalı Gönderi: Şimdi ile 2021 Tarihleri Arasında Ekonomik Kriz Olacak Kripto Para Birimleri İle Kara Para Aklayan Suçlu Yakalandı Liverpool ve 1xBet arasında ortaklık sözleşmesi İmzalandı SEC, Bitcoin ETF ile ilgili beklenen kararı açıkladı Kripto Piyasaları Dalışa Devam Ediyor, Bitcoin Fiyatı Yeniden 10.000 Dolara Geriledi

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır