Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2019 Yılında Bitcoin İçin 2018’den Fazlası Var: İşte Önemli Uzman ve Analist Yorumları

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2019 Yılında Bitcoin İçin 2018’den Fazlası Var: İşte Önemli Uzman ve Analist Yorumları
2019 Yılında Bitcoin İçin 2018’den Fazlası Var: İşte Önemli Uzman ve Analist Yorumları

3/3


2/3

Bitcoin, piyasadaki boğa yatırımcılarına 2018’de büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. 2018 yılına tüm zamanların en yüksek noktasına yakın bir seviyeyle başladıktan sonra, “halkın para birimi” bir ayı piyasasına girerek ardı ardına düşük seviyeleri gördü. Lider kripto para birimi, son zamanlarda toparlanma belirtileri göstermeye başladı. Ancak bazı uzman ve analistler bu olumlu eğilimlere rağmen önde gelen kripto para biriminin düşüş trendinin devam edeceğini düşünüyor.

Gath3r CEO’su: “Bu ayı piyasası yoldaki bir engelden ibaret.”
Ancak, geçtiğimiz birkaç sene içerisinde Bitcoin’in zirve ile çakışan fiyatların stabilize edilmesiyle birlikte, ayı piyasasının bitmiş olabileceği yönünde bazı Bitcoin boğaları yükseliş eğilimli fiyat tahminleri yapıyor. Gath3r’ın kurucusu ve CEO’su olan Reghav Jerath bunlardan biri. Reghav Jerath, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Mevcut piyasa düşüşü sadece bir aşama. Kısa geçmişinde Bitcoin, birçok kez %80-90 oranında düzeltildi. Bu ayı piyasası yoldaki başka bir engel ve gecikmeden ibaret.


AT Kearney Raporu: Bitcoin piyasa hakimiyetini yeniden kazanacak
Gath3r CEO’su, Bitcoin için bir fiyat hedefi olmadığını, ancak bu para biriminin baskın bir kripto para birimi olarak sektörde kalacağını düşünüyor. Reghav Jerath, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin’in arkasındaki Blockchain teknolojisi bir çok sorunu çözebilir. Ölçeklenebilirlik gibi ele alınması gereken meseleler var ama ortaya çıkan pek çok gerçek başarı da var.

Reghav Jerath’ın görüşü, AT Kearney raporuyla uyumlu. Raporda, Bitcoin’in 2019 yılı sonuna kadar piyasa değeri açısından kripto para piyasalarındaki pazar hakimiyetini yeniden kazanacağı belirtiliyor.

Kitlesel benimsenme kripto paraların en büyük sorunu
Bununla birlikte analistlere göre, piyasa hakimiyetinin yeniden kazanılması, kripto para biriminin yakın zamanda yeni zirvelere çıkacağı anlamına gelmez. Peki bunun sebebi nedir? Bazı uzmanlara göre, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri büyük bir sorunu çözmeyi başaramadı: Kritik bir kullanıcı kitlesi tarafından geniş çapta kabul görme.

Şimdiye kadar, büyük dijital para birimlerinin hiçbiri bu problemi çözemedi ve “teknoloji meraklıları”nın ötesinde kabul görmeyi başaramadı. Bazı uzman ve analistlere göre, bu geçen yıl tüm zamanların en yüksek fiyatını gören Bitcoin’in ardındaki momentumun, dünyayı değiştirme potansiyeli hakkında aldatıcı olduğu anlamına gelebilir ya da henüz emekleme aşamasında olduğununda.


Bitcoin trader’ı: “Bitcoin en destansı sıçrama hareketini 2019’da yapacak.”
Tezos‘un kurucu ortağı ve Dinamik Ledger Solutions CEO’su Kathleen Breitman, Bitcoin ve diğer kripto paralar hakkında şu açıklamayı yapıyor:

Fiyatlar daha küçük zihinler için, çünkü fiyat, büyük bir dikkat dağıtıcı. Piyasada iniş ve çıkışlar her zaman oldu ve olmaya devam ediyor. Kripto paraların uzun vadedeki vaatlerine çok fazla inancım var. Bu nedenle hiçbir zaman fiyatları kontrol etmiyorum. Sadece geleceğin getireceklerine odaklanıyorum.

Bir Bitcoin ve altcoin trader’ı olan The Crypto Monk, konuya yönelik şunları söylüyor:

2019’da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmak için umut var. Bitcoin’in bu eğilimi, şimdiye kadarki en destansı sıçrama hareketi olacak.

JP Morgan Chase (NYSE:JPM) yetkilisi: “Piyasada harika fırsatlar var.”
JP Morgan Chase’den Christine Moy, kripto para ve Blockchain teknolojisine yorum yaparken Kathleen Breitman’a benzer duyguları paylaşıyor ve şunları belirtiyor:

Piyasada harika fırsatlar var. Kimse piyasada neler olduğunu bilmiyor ve bunlardan faydalanamıyor. Burada önemli olan şey, geleceğin finansal altyapısından bahsediyoruz. Teknolojik ilerleme elbette zaman alır. Günlük kripto fiyatına bakmak, kırmızı bir ringa balığı gibi. Çünkü gerçekte, değer teknoloji raylarının zamanla oturtabildiği şey.

Lider kripto para birimi borsası Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao’da, sektöre yönelik olumlu fikirlerini şu sözlerle paylaşıyor:

Bu sektörün geleceği konusunda emin olmayan bazı insanlar olsa da burada kalacağımıza eminim. Piyasanın kendini toparlayacağına inanıyorum.


Investing.com’un kıdemli analisti: “Potansiyel ve kullanışlılık fiyatla birlikte azalmadı.”
Investing.com’un kıdemli analisti Clement Thibault, konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

Bitcoin, bir yıl önce tecrübe ettiğimiz balonun, insanın açgözlü ve kısa vadeli düşüncesinin talihsiz bir sonucuydu. Geçtiğimiz yıl 20 bin dolar veya bu yıl 3 bin dolar değerinde olsun, aynı varlığa sahip olmaya devam ediyor. Potansiyel ve kullanışlılık fiyatla birlikte azalmadı.

Clement Thibault yakında dijital para birimi için yeni bir yüksek seviye öngörmüyor. Investing.com’un kıdemli analisti, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

2019 yılına baktığımızda, Bitcoin’in 2019’da yeni zirvelere ulaştığını görmüyorum. Bitcoin’in eski güvenini sağlamasının zaman alacağını düşünüyorum.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın ve bizi Twitter’da takip edin!

The post 2019 Yılında Bitcoin İçin 2018’den Fazlası Var: İşte Önemli Uzman ve Analist Yorumları appeared first on Kriptokoin.com.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2019 Yılında Bitcoin İçin 2018’den Fazlası Var: İşte Önemli Uzman ve Analist Yorumları - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin’le ilk alışveriş, 1 dolar için 500 BTC ödenen bir başka işlem olabilir Piyasa Hacminde Yeniden 280 Milyar Dolar! Bitcoin boğaları inanıyor: Bitcoin 20 bin dolar seviyesine geri dönecek Bitcoin Borsası Coinbase New York Borsası ile Rekabet Edebilir mi? JPMorgan Eski Ortağından Açıklamalar! Initial Exchange Offering (IEO) Nedir? İşte Tüm Detaylar… Bitcoin borsası Bitfinex’ten 200 milyon dolarlık çıkış

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır