Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

”2019 Yılı İyi Geçecek”

Ana Sayfa » GÜNCEL » ”2019 Yılı İyi Geçecek”
”2019 Yılı İyi Geçecek”

© Reuters.  © Reuters.

Blockchain Economy Summit’te konuşan Tom Lee, 2019 yılında kripto para fiyatlarının daha iyi olabilecek olduğunu ve fiyatların beklenenden daha iyi olabilecek olduğunu açıkladı. 2018 yılında hard fork savaşlarından dolayı kripto paraların değer kaybettiğini ve 2017 ile 2018 yılının çok kötü geçen bir 2 yıl olduğunu açıklayan Tom Lee, bu sene hakkında ise iyi geçecek olduğunu düşündüğünü açıkladı.

Tom Lee, 2018 sonu tahmini olan Bitcoin için 15 bin dolar fiyatla yatırımcıların piyasa kalmasına sebep olmuş ve kendisini dinleyen yatırımcılar 2018 yılı sonunda Tom Lee’nin 15 bin dolar tahmininin tutacak olduğuna güvenerek yatırımlarını satmamıştı ve beklemeye başlamıştı. Tom Lee’nin dediklerinin hiçbirisi gerçekleşmesi ve kripto para piyasasında milyarlarca dolarlık zarar ortaya çıkmıştı.

Şimdi nasıl güvenelim?
Tom Lee’nin açıklamalarına yorum yapan ABD merkezli yatırımcılar ise Asyalı yatırımcıların Tom Lee’nin yorumlarına güvenerek hareket etmesinin sonucunu gördüklerini, 2019 yılı iyi geçecek olduğu açıklamalarına güvenmemek gerektiğini paylaştı. ABD merkezli yatırımcıların büyük çoğunluğu yatırımlarında kendi kararlarını veriyor ve yapılan açıklamaların doğru olmadığını düşünüyor. ABD merkezli yatırımcıların bir bölümü de sadece ABD’li isimlerin açıklamalarını dikkate alıyor.

Bu içerik ilk olarak Bitcoinsistemi.com‘da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

”2019 Yılı İyi Geçecek” - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Bitcoin Geliştiricisi Jimmy Song, Bitcoin Cash SV’nin Neden ‘Scam’ Olduğunu Açıkladı İtalya’daki Finans Otoritesi İki Kripto Para Şirketine Ceza Kesti AngelList’in Kurucusu: Kripto Paraların En Can Alıcı Uygulaması Sosyalizmdir Ethereum 2. Sırayı Kaptı! Ayı piyasasını sonlandıracak olan ETF’ler neden reddedildi? SEC üyesi açıklıyor… Lightning Network 530 BTC Kapasitesi ve 5.000 Ağ Düğümü ile Yeni Bir Rekor Kırdı!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır