Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2018 Yılı Sona Yaklaşırken, En Büyük Kaybeden Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin Gibi Gözüküyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2018 Yılı Sona Yaklaşırken, En Büyük Kaybeden Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin Gibi Gözüküyor
2018 Yılı Sona Yaklaşırken, En Büyük Kaybeden Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin Gibi Gözüküyor

5/5


2/5


2018 yılı yavaş yavaş sona yaklaşıyor ve yeni yıla geçmeye sayılı günler kaldı. Kripto para piyasası da oldukça dalgalı geçen 2 ayın sonucunda, bir kaç günlük yükseliş ve bir hafta süren düşüş ile tutunmaya çalışıyor. Piyasada ise tamamiyle bir ayı etkisi mevcut. Son haftanın durumuna bakacak olursak, piyasa hacmine göre top 10 arasında yer alan kripto para birimlerinden Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin en büyük kaybeden üçlü olarak öne çıkıyor.

Basın saatine göre 13 milyar dolarlık piyasa hacmine sahip olan ETH, %4.61’lik düşüşe ve 125 dolarlık birim fiyata sahip ve 2018 yılının top 10’u arasında son haftanın en büyük kaybedenlerinden birisi konumunda.


Özellikle geçtiğimiz Kasım ayında yaşanan hard fork ile dillerden düşmeyen Bitcoin Cash ise, 2.995 milyar dolarlık piyasa hacmi ve 169 dolarlık birim fiyatı ile, Ethereum gibi yeni yıla girmeden önce en büyük kaybedenlerden birisi. BCH basın saatine göre %3.13’lük bir düşüş yaşamakta. Bitcoin Cash’in alım satımının en çok yapıldığı borsalar ise sırasıyla Huobi ve Upbit gibi gözükmekte.


2018 yılının son haftasının en büyük üçüncü kaybedeni konumunda olan kripto para birimi ise Litecoin olarak gözüküyor. Basın saatine göre %3’lük bir düşüş yaşayan Litecoin, kritik seviye olan 30 doların altında geziniyor. Litecoin bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde yaratıcısı Charlie Lee’nin piyasa çöküşü hakkında yaptığı açıklamalarla da gündeme gelmişti.


İlgili haber:
Litecoin Foundation’dan İlginç Sponsorluk: Bir Kripto Firması İlk Defa UFC Dövüş Etkinliğini Destekleyecek

LTC’nin dün yaptığı UFC sponsorluğu duyurusu da, fiyatlara pek etki etmemiş gibi gözüküyor.


2018 Yılı Sona Yaklaşırken, En Büyük Kaybeden Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin Gibi Gözüküyor isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2018 Yılı Sona Yaklaşırken, En Büyük Kaybeden Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin Gibi Gözüküyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Facebook Coin Kripto Para Borsalarında Listelenmeye Hazırlanıyor Winklevoss’ların serveti, Bitcoin’in rallisi ile ikiye katlandı Bitcoin Dostu Revolut, Avrupa Bankacılık Lisansını Elde Etti! Telegram Ağı Sahneye Çıkıyor Ünlü Analist Krüger, Bitcoin’e İlişkin Konuştu Latin Amerika ve Doğu Asya İçerisindeki LocalBitcoins Hacmi, Rekor Seviyeye Yükseldi

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır