Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

2018 Kripto Piyasası İçin Düzeltme Yılıydı: Şimdi Bitcoin Vadeli İşlemlerine Odaklanma Zamanı!

Ana Sayfa » GÜNCEL » 2018 Kripto Piyasası İçin Düzeltme Yılıydı: Şimdi Bitcoin Vadeli İşlemlerine Odaklanma Zamanı!
2018 Kripto Piyasası İçin Düzeltme Yılıydı: Şimdi Bitcoin Vadeli İşlemlerine Odaklanma Zamanı!


Bitcoin, yıl boyunca ayı trendinden çıkamadı. Bitcoin vadeli işlemleri, CME tarafından 2017 yılında piyasaya sürülmelerinden bu yana kripto para piyasasına büyük katkı sağladı.

2018 yılı kripto para sektöründe düzeltme yılı oldu
Bu yıl kripto para sektöründe düzeltme yılı oldu. Hem acı hem de tatlı olduğunu söylemek doğru yaklaşım. Bitcoin spiralinin Aralık 2017’de işlem gören tüm zamanların en yüksek seviyesinden büyük oranda toprak kaybettiğini gördük. Düşüşlere rağmen, teknoloji ve yeni ürünler açısından muazzam bir gelişme oldu. Piyasa spekülasyondan çıkıp endüstrinin çekirdeğine odaklanmak için mücadele etti; gelişme ve kitlesel benimsenme.


Talihsiz olan şey, Bitcoin’in yıl boyunca ayı trendinden çıkamaması. Evet, varlığın önemli ölçüde iyileştiği kazançlar oldu. Ancak, varlık sık sık iyileşme yaşadı, ardından yıkıcı şelale düşüşleri beraberinde geldi. Son iki ayda, örneğin Bitcoin desteği 6.000 dolardan kırdı. Bu, BTC’nin yılın en düşük seviyesi olan 3.200 dolar seviyesine gerilemesine neden oldu. Yıllık düşüklerden bir düzeltme geçen hafta 4.200 dolar seviyesinden reddedildi ve Bitcoin yazım sırasında 3.740 dolardan el değiştiriyor.

CBOE ve CME’nin Bitcoin vadeli işlemleri
Bitcoin vadeli işlemleri, 2017 yılında CME tarafından piyasaya sunulmasından bu yana kripto pazarına mükemmel bir katkı sağladı. Aynı varlıklar CBOE Futures Exchange LLC’de (CFE) de mevcut. Bitcoin vadeli işlemleri trader’lara fırsatlar, derhal fiyat bulma, büyük likidite, yüksek seviyede şeffaflık ve aynı zamanda merkezi açıklık teklif etti. CBOE Bitcoin vadeli işlemlerinde “XBT” sembolünü kullanır ve BTC fiyatlarını değiştirmek ve görüntülemek için daha merkezi bir platform sunar.

JP Morgan’ın Bitcoin vadeli işlemlerine son bakışı, özellikle finansal kurumlar için varlıklara düşen bir ilgi olduğunu gösteriyor. Örneğin, Bitcoin vadeli işlemlerinin CME’deki aktiviteleri bu hafta 65 milyon dolara düştü (Bu 2018’deki en düşük rakam).

Son verilere göre, kurumsal müşterilerin piyasaya katılımı da azalıyor!
CME konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Daha da önemlisi, Bitcoin borsalarındaki işlem hacimlerinin oranı olarak vadeli işlem hacimleri, yılın başından bu yana en düşük seviye olan ve yaz aylarında görülen yüzde 10’un oldukça altında olan yüzde1’in altına geriledi.

Kurumsal müşterilerin katılımının da azalmakta olduğu bildiriliyor. Ancak, bu büyük ölçüde 2018’deki düşen fiyatla ilişkilendiriliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin, Facebook (NASDAQ:FB) sayfamızı beğenin ve Telegram kanalımıza katılın!

Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi olarak görülmemeli, kripto para yatırımlarının yüksek risk içerdiği ve piyasanın 2018 yılında yüzde 80’in üzerinde değer kaybı yaşadığı gerçekleri bir sonraki adımlarınızda göz önünde bulundurulmalıdır.

The post 2018 Kripto Piyasası İçin Düzeltme Yılıydı: Şimdi Bitcoin Vadeli İşlemlerine Odaklanma Zamanı! appeared first on Kriptokoin.com.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

2018 Kripto Piyasası İçin Düzeltme Yılıydı: Şimdi Bitcoin Vadeli İşlemlerine Odaklanma Zamanı! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

İşte karşınızda Ripple için tarihi pump öngören fiyat tahminleri 2014’ü hatırlatan Pantera Capital’in CEO’su: Bu defa farklı NEM Foundation Arjantin’deki Gazeteci Sendikasına Yardım Ediyor Binance’ın Araştırmasına Göre Bitcoin’in Hakimiyeti Daha da Yükselebilir! Tether Gold borsada işlem görmeye başladı Tether’den Yeni Ayın İlk Gününde 100 Milyon Dolarlık USDT Hamlesi!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır