Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi – 28 Temmuz 2019

Ana Sayfa » GÜNCEL » Ethereum (ETH) Fiyat Analizi – 28 Temmuz 2019
Ethereum (ETH) Fiyat Analizi – 28 Temmuz 2019

© Reuters.  Ethereum (ETH) Fiyat Analizi – 28 Temmuz 2019© Reuters. Ethereum (ETH) Fiyat Analizi – 28 Temmuz 2019

Ethereum fiyatı, geçtiğimiz birkaç hafta boyunca gerçekleşen göze çarpan kısa vadeli konsolidasyon aşaması boyunca daha fazla düşüş eğilimi göreceğiz gibi görünüyor.

ETH / Bitcoin 4 Saatlik Grafik
Ethereum / BTCETH / BTC çifti için 4 saatlik grafikte, konsolidasyon aşamasının 0,0208-0,0223 sats arasında gerçekleştiğini görebiliriz. Piyasa fiyatı işlemi şu anda grafiğikte vurgulanan “Range High“ın hemen altında. POC (Kontrol Noktası), “Range Low“a daha yakın kalıyor. Bu nedenle, Ethereum’un önümüzdeki günlerde Range Low’a düşme olasılığı çok yüksek.

Maxx Momentum göstergesindeki Bullish Momentum, fiyat hareketi keskin bir yükseliş eğilimi oluşturduğundan sıkıcı görünüyor. Ethereum’da yeni bir alım baskısı yaşanmadığı sürece kısa vadede herhangi bir yukarı doğru hareket etme olasılığı düşük.

ETH / Dollar 4 Saatlik Grafik
Ethereum / USDETH / USD için 4 Saatlik grafikte, en son satıştan sonra gerçekleşen benzer bir konsolidasyon aşamasını görebiliyoruz. Fiyat hareketi, asimetrik bir üçgen şeklinde aşağı yönlü bayrak gibi görünen şeyi oluşturdu. Hacim de çok düşük ve bu durum bir paternin düşüşte olup olmadığını ölçerken dikkat edilmesi gereken bir şey.

50 MA, bir konsolidasyon süresinin gerçekleştiğini doğruladı ve mevcut piyasa fiyatını yakaladı. Hem Ethereum hem de Bitcoin tipik olarak birbiri ardına birlikte hareket ettiklerinden “BTC / USD” nin fiyat hareketlerine dikkat etmek önemli.

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi – 28 Temmuz 2019 isimli makale ilk olarak CoinAdam sitesinde yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi – 28 Temmuz 2019 - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Coinbase Kan Kaybetmeye Devam Ediyor – 5 Yıllık Yönetici Borsadan Ayrılıyor! Hudson Jameson: Ethereum’u dünyaya pazarlama zamanı Yatırımcılar tedirgin: Bitcoin volatilitesi altcoinleri aşıyor Bitcoin Fiyatını Etkileyen Ağ Tıkanıklığı %95’e Dayandı! Analistler Ripple’ın Ay’a çıkmaya hazır olduğuna inanıyor! Charlie Lee: “Gelecek ay gerçekleşecek halving Litecoin madenciliğinde şoka neden olacak”

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır