Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Kripto Paraların Kaybı Yatırımcıları Alıştırdı

Ana Sayfa » GÜNCEL » Kripto Paraların Kaybı Yatırımcıları Alıştırdı
Kripto Paraların Kaybı Yatırımcıları Alıştırdı

© Reuters.  © Reuters.

Kripto paralardaki değer kaybı yatırımcıların piyasa durumuna daha fazla alışmasına ve piyasanın gelecekte düşebilecek, değerinin hemen değişebilecek olduğu konularında yatırımcıları hazırladı. Bitcoin fiyatının düşmesi ile birlikte başlayan süreç, yatırımcıların elde etmiş olduğu kazancın silinmesine sebep olsa da yatırımcılar henüz kripto para birimleri konusunda geleceği bekliyor ve gelecekte tekrar rekor kırılabilecek olduğu konusuna inanarak kendilerinin kazanacak olduklarını düşünüyorlar.

Bitcoin fiyatındaki düşüşler ise bu süreçte yatırımcıları düşüşlere alıştırdı ve sürekli panik hali yaşamalarını engelledi. ABD merkezli bir internet sitesinde yorum yapan yatırımcılar, ”kripto para düşüşleri bizi artık endişelendirmiyor, 3.000 dolar daha düşüş yaşasa bile zarar oranı %85’i geçmişken endişe etmeye veya panik yapmaya gerek yok. Artık bizim bunları tamamen kabullenmemiz gerekiyor.” dedi.

Endişe kalmadı
Bitcoin fiyatı hakkında endişe çok azalmışken, yatırımcıların bir kısmı hala piyasada yatırımlarının düşebileceğini ve daha fazla düşerse geri dönüşünün çok zor olacağını düşünüyor. Piyasadaki yatırımcıların kazancının gelecekte artabileceğine olan beklenti ise geçtiğimiz yıla oranla bu yıl azaldı.

Bu içerik bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Kripto Paraların Kaybı Yatırımcıları Alıştırdı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Son Dakika: Hindistan Bitcoin Yasağını Sonlandırdı! Önde gelen Bitcoin borsası, 5 popüler altcoin’i liste dışı ediyor İnanılır gibi değil ama doğru – Ethereum 100 dolar Nasdaq, Bitcoin ve Ethereum endekslerini resmen listelemeye başladı Çalınan Binlerce Ethereum Harekete Geçti! Dikkat çeken kripto haberleri: Hard fork sonrası kaçan 57 milyon dolarlık Ethereum balinası, Binance’nin yeni borsası ve Bakkt’ın Mainstream için ısrarı

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır