Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Uzmanına sorduk: Bitcoin 3000 dolara düşer mi?

Ana Sayfa » GÜNCEL » Uzmanına sorduk: Bitcoin 3000 dolara düşer mi?
Uzmanına sorduk: Bitcoin 3000 dolara düşer mi?

© Reuters.  © Reuters.

Kripto para piyasalarında işler iyi gitmiyor. Bitcoin fiyatındaki son düşüş ile Bitcoin 3000 dolara düşer mi sorusunun cevabı merak ediliyor.

Bitcoin 3000 dolara düşme ihtimaliThink Markets U.K. baş pazar analisti Naeem Aslam, MarketWatch’e düzenlemenin artan yakınlığının boğaları tuttuğunu söyledi. Ayrıca satın alma hacmi eksikliğinin Bitcoin fiyatını 3800 dolara veya hatta 3500 dolara geri götürebileceğini belirtmişti ve kehanet gerçekleşti. Şimdi Bitcoin 3000 dolara düşer mi sorusu cevap bekliyor.

Ayrıca bakınız: Bitcoin kritik bir haftaya giriyor.

CrackedMarket’ten Jani Ziedens, Aslam ile aynı fikirde olduğunu belirterek kayda değer bir satın alma baskısına kadar rahatlatıcı bir ralli görülmeyeceğini bunun da Bitcoin 3000 dolar bölgesinde var olduğunu belirtti.

“Gelecek birkaç gün boyunca satışın devam etmesini bekleyin, ancak 3000 dolardan bir sıçrama ile 5000 dolara geri dönmesi muhtemel. Bu, en son düşüş gibi görünmese de, 3000 dolar ile 5000 dolar arasındaki bir sıçrama, yalnızca birkaç günlük iş için yaklaşık %60’lik bir kar. Bu, herkesin kaldırabileceği bir şey değil, kaçınılmaz sıçramaya atlamaya istekli olanlar için güzel ödüller olacaktır.” dedi.

Ayrıca bakınız: Bitcoin için 2500 dolar neden sürekli gündeme geliyor?

Aslam, kripto para birimlerindeki mevcut düşüşlerin Ether’i daha fazla ilgilendirdiğini ekledi.

Aslam, “En endişe verici yönü, Ethereum’un 100 doların altına düşebileceğidir ve bunun arkasındaki hakikat, sistemde çok sayıda sahte paraların temizlendiği ve bunun da Ethereum’u daha az değerli hale getirdiğidir” dedi.

Ayrıca bakınız: İnanılır gibi değil ama doğru – Ethereum 100 dolar

Ethereum bu yazı yazılırken 105 dolar seviyesinde %-3.43 oranında işlem görüyor. Ether, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %90 oranında düştü ve Mayıs 2017’den bu yana aşağı yönde 100 dolar seviyesini kırmadı.

Ayrıca bakınız: Ethereum yatırımcısını oyalamaya devam ediyor!

Bitcoin ile ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen tıklayınız.

Ethereum ile ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen tıklayınız.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Uzmanına sorduk: Bitcoin 3000 dolara düşer mi? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

“Ethereum 18-24 ay içinde 1000 kat daha ölçeklenebilir olacak” Bitcoin Fiyatı Yeniden 8 Bin Doların Üstüne Çıkabilir EOS 13% oranında geriledi Bitwise Yöneticisi: Bitcoin ‘Tam bir Balondu’ ve Kripto Paraların Yüzde 95’i, ‘Acı bir Şekilde Ölecek’ Litecoin’in Yükselişi Sürecek Mi? Analist Yorumladı Ünlü yatırımcı: Ripple’da açığa satış yapacağız! Daha fazla kayıp geliyor

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır