Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcısı Zhao Dong ” Kriptoda kamyon dolusu para Ayı piyasasında kazanılır”

Ana Sayfa » GÜNCEL » Uzun vadeli Bitcoin yatırımcısı Zhao Dong ” Kriptoda kamyon dolusu para Ayı piyasasında kazanılır”
Uzun vadeli Bitcoin yatırımcısı Zhao Dong ”  Kriptoda kamyon dolusu para Ayı piyasasında kazanılır”

© Reuters. © Reuters.

Başlıkta ki tespit Çin en tanınmış uzun vadeli Bitcoin yatırımcısı Zhao Dong’a ait. Aynı zamanda Bitcoin tahminide oldukça tutarlı görünüyor.

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcısı Zhao Dong Bitcoin üç yıl sonra 50.000 dolar seviyesinde olabilir

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcısı Zhao Dong’un tespitleri, rehber niteliğinde;

”İnsanların cesaret etmediği dönemde Bitcoin alın”

Zhao Dong, aynı zamanda kripto para borsası Bitfinex’in de hissedarlarından. Bitcoin fiyatını şu aralar belirleyen borsa Bitfinex. Ve Dong’a göre BTC almak için iyi bir zaman. Uzun vadeli Bitcoin yatırımcısı Zhao Dong düşüncelerini mikroblog web sitesi

Weibo’da açıkladı;

”Ben Bitcoin boğa piyasasındayken alınmasını tavsiye etmiyorum, Çünkü hızlı kazanmak gibi görünsede, aslında hiç de öyle değil. Şimdi ayı piyasasındayız, şimdi almaya başlarım. Kamyon dolusu para kazananların kısa vadeli spekülatif bir yatırım zihniyeti yoktur. Belki Bitcoin fiyatı daha da düşmeye devam edecek. belki %50 oranında daha düşebilir. Fakat yine de her düşüşte satın almaya devam ederim. Çünkü ancak bu şekilde %200 -300 gibi yüksek verim elde edebilirsiniz”

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcısı Zhao Dong volatilitenin tekrar kripto para piyasasına döndüğünü söylüyor. CryptoCompare verilerine göre Bitcoin Çarşamba günü 4277 dolara kadar düştü. Bitfinex borsasının verilerine göre ise dün 4200 doalr seviyelerine kadar geriledi. Makalenin yazıldığı şu saatlerde ise 4.426 dolardan işlem görüyor.

Peki kripto para yatırımcıları neden kan ağlıyor sebebi çok basit. boğa piyasasının hiç bitmeyeceğini düşünen yatırımcılar, satmayı bilmedikleri için

Bizde takipçi ve okurlarımızın ne zamandan beri sektörün içinde olduğunu bir anketle analiz etmeye çalıştık. Bakın nasıl sonuçlar çıktı.

  • *Son 3-6 ay içinde kripto para ile tanışanların oranı %14, muhtemelen büyük bir oranda zarardalar.
  • *son 6-12 ay içinde kripto para ile tanışanların oranı %44 ve en büyük kaybı onların yaşadığını kabul edebiliriz, zira en yüksekten alan grup.
  • son 1-2 yıldır trade yapan yatırımcı oranı ise %33 , 3 yıldan daha fazla bir tecrübeye sahip olanlar ise %9, bu iki grup kısmen tecrübeli, tabi hırslarına yenik düşmediyseler.

Şayet uzun vadeli bitcoin ve kripto para yatırımcısı iseniz ve bilinçi bir yatırım yaptıysanız korkacak bir şey yok çünkü bu bir döngü ve bumerang geri dönecek. Ancak bir gerçek var ki acemi yatırımcıdan gelen para pro yatırımcının cebine çok rahat akıyor. Şayet bunun tersine dönmesi için kendinize zaman ayırıp okumuyorsanız, araştırmıyorsanız, takip etmiyorsanız, kimsenin size üzülmesini beklemeyin..

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Uzun vadeli Bitcoin yatırımcısı Zhao Dong ” Kriptoda kamyon dolusu para Ayı piyasasında kazanılır” - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Tom Lee: Bitcoin Bu Yıl Sonuna Kadar Rekor Kıracak Kripto baharının çiçekleri Bitcoin ATM’leri, rekor seviyede artıyor Dünyaca ünlü kaykay efsanesi 6 yıldır Bitcoin aldığını açıkladı MyEtherWallet Kullanıcıları ‘Yemleme’ E-postasının Kurbanı Oldu! Yeni Araştırma: Merkezi Blockchainlerde, Daha Az Uygulama Var Güney Kore Samsung’un Blockchain Teknolojisine Yöneldi!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır