Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Ripple kripto enkazına rağmen en güçlü duran kripto para!!!

Ana Sayfa » GÜNCEL » Ripple kripto enkazına rağmen en güçlü duran kripto para!!!
Ripple kripto enkazına rağmen en güçlü duran kripto para!!!

2/2


2/2

Ripple kripto enkazına rağmen en dayanıklı ve dirençli kripto para durumunda. Zira, piyasalar, son bir haftada kan ağlamasına rağmen ufak tefek kayıplarının ardından hemen toparlanmasını bildi.

Ripple kripto enkazına rağmen en güçlü kripto para…19 Kasım 2018 tarihi için Ripple (XRP) teknik analizini kripto para yatırımcısının bilgisine sunuyoruz. XRP, kripto para borsasının kelli felli diğer kripto paralarına nazaran daha iyi performans göstermesi nedeniyle piyasadaki en büyük altcoin durumundadır. Geçen haftaki düşüş hareketleri, Ripple’ın XRP’sinin piyasadaki en büyük altcoin sıralamasında en dipte yer almasına sebep oldu. XRP, 2018’de aşırı kayıplar yaşayan Ethereum’u bile geride bıraktı. Ancak şuan için XRP, hem yukarı doğru hareketlerde hem de aşağı doğru hareketlerde iki noktaya götüren Etereum’dan çok daha iyi performans gösteriyor.

Ripple için bakınız: Ripple kripto para enkaz etkisini azaltabilecek mi?Geçen hafta XRP kriptosunun haftalık en düşük seviyesi 0,40 dolara yakındı. O zamandan beri 0,52 dolara kadar toparlanmıştı. En sonki sert düşüş sonrası diğer kripto para birimleri günün ​ en düşük seviyelerine doğru ilerlerken, XRP coininin değeri sağlam aykata durmuş durumda ve şuan için günlük 50 EMA’da destek toplantısı yapıyor gibi gözüküyor. Fiyat şu anda 0,475 $ civarlarında işlem görüyor.

Ripple için bakınız: Ripple topluluğu Craig’in sözleri karşısında çılgına döndü!Bugün piyasadaki düşüş hareketleri az da olsa XRP’yi etkiliyor. Fiyat, son iki günlük kazancının çoğunluğunu geri bıraktı ve son 24 saatte yaklaşık % 7 değer kaybetti. USD Tether ve Bitcoin Gold hariç, XRP’yi çift hanedeki en fazla değer kaybına rağmen, bu bile Ripple’ı en iyi 20 kripto para sıralamasından çıkaramıyor.


Saatlik grafiğimizi şöyle bir incelediğimizde, son iki gün içindeki artışı görüyoruz ve bunu takip eden 24 saatte görülen bir değer kaybı söz konusu. 50 EMA, 200 EMA’ya bir ölüm kesiği şeklinde yaklaşmaktadır. Bu da tipik bir düşüş sinyalidir. Piyasanın genel yönü dikkate alınmaksızın, bu durumun fiyat hareketleri üzerinde çok az etkisi olacaktır.


Özet bilgiler:

  • XRP, % 7’lik kayba rağmen en iyi 20 kripto para arasında.
  • XRP fiyat hareketinin günlük 50 EMA tarafından desteklendiği görülmektedir.
  • Bir ölüm haçının saatlik grafikte şekillenmesi muhtemeldir, ancak piyasaların genel yönünün zayıf olduğunu göz önünde bulundurursak; bunun önemli herhangi bir etkiye sahip olması beklenmediği görülecektir.

Ripple için bakınız: Ripple CEO’su Brad Garlinghouse : ”Uzun vadede en iyi kazandıran para XRP olacak!”

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Ripple kripto enkazına rağmen en güçlü duran kripto para!!! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

‘Kripto Şehri’ Bitcointopia’nın CEO’su Sahip Olmadığı Adaları Satmaya Çalıştığı Gerekçesi ile Tutuklandı Bitcoin Vadeli Sözleşmeleri İskontolu İşlem Görüyor: Peki Bu Bize Neyi Anlatıyor? Blockchain Teknolojisi Bankalarda Kullanılacak Dolaşım Hızı İyice Düşen Bitcoin ‘Rezerv Para’ Haline Mi Geldi? Ripple’a açılan, XRP tahvil davası Federal Mahkemeye taşınıyor! Kripto Cuma Etkinliğinin Buluşma Adresi Bu Sefer İzmir Oldu

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır