Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

XRP için 0.5 doların altı mümkün görünüyor mu?

Ana Sayfa » GÜNCEL » XRP için 0.5 doların altı mümkün görünüyor mu?
XRP için 0.5 doların altı mümkün görünüyor mu?

2/2


2/2

XRP için 0.5 doların altına düşmesi mümkün mü? Bugünkü orta ve kısa vadeli fiyat analizimizde bu soruya cevap arayacağız.


XRP için 0.5 doların altı mümkün mü?XRP/USD Orta Vadeli Eğilim: Ayı

Direnç Seviyeleri: 0.52 $, 0.53 $, 0.55 $

Destek Seviyeleri: 0.49 $, 0.47 $, 0.45 $

XRP orta vadeli görünümde aşağı yönlü bir seyir izliyor. 5 Kasım tarihinde, boğalar tarafından yeterli ivme kazanıldı. XRP fiyatı 0.47 $’lık destek seviyesinden 0.55 $’lık direnç seviyesine yükseldi. Burada fiyat, 0.53 $ ve 0.52 $’lık eski destek seviyelerinden ayı baskısı ile aşağıya doğru toparlanmanın başladığı 0.49 $ destek seviyesine çekildi. XRP fiyat hareketi 4 saatlik grafikte simetrik bir üçgen modelinin oluşmasına neden olmuştur.

Üçgenin üst trend çizgisindeki fiyatın kırılması, XRP fiyatının yukarı doğru ralli yapmasını sağlayarak 0.52 $’lık direnç seviyesine ulaşabilir. Bu, boğaların veya radikal temel olaylardan kaynaklanan momentum ile mümkün olabilir. Benzer şekilde, ayılar, XRP fiyatının 0.49 $ destek seviyesinin altına, daha sonra aşağıdaki 0.47 $ seviyesine çekilmesine neden olacak üçgenin alt eğilim çizgisinin kırılmasından önce yeterli momentumu kazanacak.

XRP fiyatı,birbirine yakın 21 günlük EMA ile 50 günlük EMA arasında bulunuyor. Bu da toparlanmanın devam ettiğini gösteriyor. Ayrıca, MACD histogramı, sıfır seviyesinde bulunuyor ve MACD sinyali sıfır seviyesine paralel hareket ediyor. Buna göre MACD göstergesi de XRP pazarında konsolidasyonu doğruluyor. Fiyat çıkışı olabilir ve yatırımcılar bir pozisyon açmadan önce sabırlı olmalıdırlar.


XRP/USD Kısa Vadeli Eğilim: Değişiyor

XRP/USD, 1 saatlik grafikte dalgalı hareket yapıyor. 0.53 $’lık direnç seviyesinden 0.52 $ seviyesinin altına düşen ayı hareketinden sonra XRP, 8 Kasım’da konsolidasyona girdi. XRP fiyatı, 0.52 $ direnç seviyesi ile 0.49 $ destek seviyesi arasındaki bir aralığa sıkışmış durumda.

XRP piyasasında fiyatın simetrik bir üçgen oluşturduğu açıkça görülüyor. Sadece radikal bir olay, XRP fiyatını konsolidasyon aşamasından çıkarabilir. Bu nedenle, yatırımcılar muhtemel çıkışları takip etmelidir.

Diğer Ripple (XRP) haberleri için tıklayınız.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

XRP için 0.5 doların altı mümkün görünüyor mu? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Emin Gün Sirer: Merkeziyetsiz Borsalar Wall Street’ten Daha Güvenilir Olabilir Bitcoin ETF’si sonunda gerçek olabilir ama Japonya’da Singapur Merkez Bankası QR Koduna Dayalı Yeni Bir Ödeme Sistemi Geliştirdi Binance Borsası BNB Tokenıyla Kripto Para Piyasalarını Salladı…. Coinbase, Yapacağı IPO ve Yeni Yatırımcıları Hakkında Rapor Yayınladı Binance mi Coinbase mi: En Çok Kullanıcıya Sahip Bitcoin Borsaları

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır