Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Sıcak Gündem: Amazon Web Servisi Ethereum ile işbirliği yaptığını açıkladı

Ana Sayfa » GÜNCEL » Sıcak Gündem: Amazon Web Servisi Ethereum ile işbirliği yaptığını açıkladı
Sıcak Gündem: Amazon Web Servisi Ethereum ile işbirliği yaptığını açıkladı

© Reuters.  © Reuters.

Amazon (NASDAQ:AMZN) Web Servisi Ethereum blockchain platformunu kullanan Kaleido ile işbirliği yaptığını duyurdu. Amazon kurulan bu ortaklık ile müşterilerine daha kolay blockchain hizmeti sunacak. Kurulan bu ortaklık, ETH’nin kitlesel olarak kabul edilmesine katkı sağlayacak mı?

Amazon Web Servisi Ethereum ile işbirliği yaptığını duyurdu!Kaleido, 2014 yılında Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin’in tarafından başlatılan Blockchain teknoloji şirketi ConsenSys’in 50’den fazla blockchain projesinden yalnızca biridir. Kaleido, şirketlere blockchain teknolojisini uygulamalarında yardımcı olmayı amaçlayan bir startup şirketidir.

Şirket, geçtiğimiz günlerde, Amazon Web Services (AWS) ile işbirliği içinde yeni bir platform başlattı. Bu platform ile Amazon Web Servisi Ethereum blockchain’ini kullanacak.

Amazon Web Servisi Ethereum ‘u nasıl kullanacak?Şirketinin kurucusu ve CEO’su Steve Cerveny’e göre bu platform, yeni blockchain projelerinin tüm bileşenleri için protokoller ve araçlar sunacak. Şirketlerin, blockchain de daha kolay ve daha güvenli bir platformda hizmetler sunmasını sağlayacak.

Bu yıl Mayıs ayında açılan şirket Blockchain Business Cloud platformuna özel destek verdi. Cerveny, bu servisi sektörün bir sonraki evrimi olarak görüyor:

“Blockchain kullanmaya çalışan müşterilerin daha fazla yardıma ihtiyacı olduğunu biliyorduk. İnsanlar, kolayca dağıtılan ve önceden entegre edilen daha gelişmiş bileşenlere ihtiyaç duyuyorlardı. Bu platform ile biz bu konuda destek sunacağız. ”

Kaleido’nun ortaklarından olan Amozon Web Servisi, platformun başlangıcından bu yana ortaklığını devam ettiriyor. Bu şirket, Amazon Web Servisi‘ni sistemine entegre etmek için Amazon’un blockchain ekibi ile çalışıyor

Amazon, bu sektördeki en büyük şirketlerden biridir. Ancak sektörde yalnız değildir. IBM (NYSE:IBM), HSBC, Maersk, Deloitte ve SAP gibi şirketler de Amazon gibi kurumsal blockchain projelerine dahil oldu.

Kaleido marketplace aracılığıyla şirketler özel ağ ve veri yedekleme, HD cüzdan gibi yaygın blockchain hizmetleri ve Chainlink, Viant ve OpenLaw gibi sektörel ürünler gibi Amazon Web Servisi hizmetlerine erişebilecekler.

Amazon Web Servisi Ethereum işbirliği ETH’nin kitlesel olarak kabul edilmesine katı sağlayacakConsenSys’un (Kaleido’nun ana şirketi) geliştirici ekibi, ayrıca açık kaynaklı bir proje olarak Rimble Design System’ı geliştirdi. Bu proje dApp tasarımcılarına ve geliştiricilerine dApp UX modelleri oluşturmaları için uyarlanabilir bileşenler ve tasarım standartları sağlıyor.

ConsenSys’un pazarlama sorumlusu Amanda Gutterman, kısa bir süre önce ConsenSys Grant Programı’nın, Ethereum platformundaki projelere 500.000 dolar vereceğini açıklamıştı. Bu projeler altyapı, araştırma, birlikte çalışabilirlik, kullanılabilirlik ve geliştirici araçlarına odaklanıyor. Bu haber Joseph Lubin tarafından Devcon 4’te duyurulmuştu. Tüm bu Amazon Web Servisi Ethereum işbirliği ile ilgili gelişmelerin ETH’nin kitlesel olarak kabul edilmesine katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Kaynak: Cryptodaily

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Sıcak Gündem: Amazon Web Servisi Ethereum ile işbirliği yaptığını açıkladı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Paris Brexit Sonrasında Avrupa’nın Finans Başkenti Olabilir ABD, Libra’yı Lisansa Tabi Tutarsa Kullanımı ”Yasak” Olmadan Engellenebilir Anthony Pompliano: “ECB’nin yeni politikası Bitcoin’in dev rallisini başlatabilir.” Ethereum (ETH) Fiyatı Artmıyor. Çünkü… Bitcoin’den 2019 Yılı Rekoru! Ripple (XRP) ekosistemine kritik 2 banka daha ekledi

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır