Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Çin’li yatırımcılar en çok bu iki kripto parayı tercih ediyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Çin’li yatırımcılar en çok bu iki kripto parayı tercih ediyor
Çin’li yatırımcılar en çok bu iki kripto parayı tercih ediyor

2/2


2/2

Çin’li yatırımcılar hangi iki kripto parayı tercih ediyor? Çin 6. blokzincir teknoloji değerlenme endeksinde zirve değişmedi.

Çin’li yatırımcılar en çok bu iki kripto parayı EOS ve Ethereum’u tercih ediyorÇin’in 6. küresel kamu blokzincir teknoloji değerlendirme endeksinde EOS ve Ethereum yine zirvede yer alıyor. EOS ve Ethereum, şüphesiz dünya çapında Dapp geliştirme için tercih edilen platformlar olma özelliğini koruyor. Bitcoin 19. sıraya kayarken, NULS, Iota ve Ripple dikkat çekiyor.

Çin 6. Kripto Sıralaması Endeksini AçıkladıÇin Sanayi ve Bilgi Teknolojisi Bakanlığının Çin Bilgi Sektörü Geliştirme Merkezi (CCID), başka bir kripto sıralamasını da yayınladı. Bu haftanın başlarında açıklanan altıncı güncelleme, 33 kripto parayı değerlendiriyor.

EOS, favori olarak kalmaya devam ediyor. Bu sefer, temel teknoloji ve uygulanabilirlik için en yüksek puanları kazandı.

Diğer bir favori kripto para ise, dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan ve dünyanın küresel kamu blokzinciri teknoloji değerlendirme endeksinde de ikinci sıraya yükselen Ethereum (ETH) oldu. Sonraki kripto paralar, Bitshares (BTS), Nebulas (NAS) ve NEO‘dur.


“Şu anda EOS ve Ethereum, kesin olarak dünya çapında Dapp geliştirme için tercih edilen platformlar. EOS, daha güçlü bir momentum gösteriyor. Veriler, EOS Dapp‘ın son derece aktif olduğunu ve kullanıcı artışlarının büyük olduğunu göstermektedir.”

Şu anki kapsamlı endekste, en göze çarpan kripto paralar, 9., 14. ve 7. sırada olan NULS, Iota ve Ripple‘dır. Dahası, bir önceki endeksle karşılaştırıldığında, kamu zinciri inovasyon endeksindeki en büyük artış, Ripple, NULS, Iota, Nebula ve Bit Cash‘de görüldü. Bu arada, Bitcoin (BTC) listede aşağılarda kalmaktadır. Bu sefer Bitcoin, 16. sıradan 19. sıraya geriledi. Yaratıcılıkta en yüksek nokta olan BTC, endeks sıralamasına göre temel teknoloji ve uygulanabilirlik alanında zayıf olduğu görülüyor.

Diğer haberler için tıklayınız.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Çin’li yatırımcılar en çok bu iki kripto parayı tercih ediyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Ripple (XRP), Bitcoin’e Karşı Bu İlginç Fiyat Formasyonunu Çiziyor! Ünlü yatırımcı Bitcoin’in 250 bin dolara ulaşacağından emin Dogecoin Bitcoin’e karşı değer kazanabilir, dönüş sinyali veriyor Pablo Escobar’ın Kardeşi, Trump’ı Devirmek İçin Kripto Para Çıkardı! Ethereum’a dikkat !!! Tom Lee: Boğa Sezonu Başlıyor Olabilir

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır