Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Dogecoin’in Fiyatı Ekim Ayında Yüzde 36 Civarında Düşüş Yaşadı

Ana Sayfa » GÜNCEL » Dogecoin’in Fiyatı Ekim Ayında Yüzde 36 Civarında Düşüş Yaşadı
Dogecoin’in Fiyatı Ekim Ayında Yüzde 36 Civarında Düşüş Yaşadı

3/3


2/3


Bir şaka olarak ortaya çıkan ve bir anda piyasanın ilgi odaklarından birisi haline gelen Dogecoin, eldeki piyasa verilerine göre Ekim ayının en kötü performans gösteren top 25 kripto para birimlerinden birisi oldu.

Bazıları tarafından hala bir şaka olarak görülürken, buna karşıt ciddi bir yatırımcı kitlesi bulunan Doge, piyasalara ilk olarak 2014 yılında çıkış yaptı ve  o zamandan beri genel piyasa performansı konusunda inişli çıkışlı bir şekilde yoluna devam etti. Doge’nin en güncel patlaması Ağustos ayının sonunda oldu ve fiyat %160 artış yaşayarak, 10 Eylül tarihinde altı ayın en yüksek seviyesi 0.0068 dolara kadar yükseldi.

Ancak elde edilen bu kazançlar Ekim ayında adeta geri verildi ve Doge tek bir ay içerisinde %36 değer kaybı yaşayarak, Eylül ayında elde ettiği rekorun %50 gerisine kadar düştü.


Coinmetrics.io‘dan elde edilen verilere göre, DOGE genellikle her 30 günde bir %100 oranında yükselme yaşıyor. Ancak bir çok kripto para biriminde olduğu üzre, yaşanan patlama sonrası bundan bir kaç hafta sonra veya bir kaç gün sonra da aynı veya benzer oranda bir düşüş gerçekleşmekte.

Coinmarketcap verilerine göre Doge aylık performans konusunda ciddi bir çakılma yaşamakta.


Basın saatine göre Doge’nin birim fiyatı 0,003796 iken, söz konusu kripto para birimi %0.74’lük bir düşüş yaşamakta. Coinmarketcap üzerinde 24. sırada yer alan Dogecoin, toplam 443 milyon doların üzerinde bir piyasa hacmine sahip.

Dogecoin’in Fiyatı Ekim Ayında Yüzde 36 Civarında Düşüş Yaşadı isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Dogecoin’in Fiyatı Ekim Ayında Yüzde 36 Civarında Düşüş Yaşadı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Türkiye, Bitcoin ve kripto para yatırımında lider Bitcoin 7% düşüşle 3.493,4 seviyesinin altına geriledi Bitcoin Cash ve Stellar yükseliyor diğer kripto paralar karışık sinyaller veriyor! Tecrübeli analistten tüm endişeleri dağıtacak Bitcoin tahmini Rusya 10 Milyar Dolarlık Bitcoin Satın Alacak! Bu yıl Bitcoin ve kripto para için tek umut kaldı!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır