Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Alibaba.com’dan Alibabacoine’e İhtiyati Tedbir Kararı

Ana Sayfa » GÜNCEL » Alibaba.com’dan Alibabacoine’e İhtiyati Tedbir Kararı
Alibaba.com’dan Alibabacoine’e İhtiyati Tedbir Kararı

© Reuters.  © Reuters.

Alibaba (NYSE:BABA).com’dan Alibabacoin’e karşı ilk gol atıldı. Çin e-ticaret devi, Alibabacoin(ABBC)’e karşı ihtiyati tedbir kararı kazandı. İki şirket arasındaki anlaşmazlık, sahip oldukları isim nedeniyle baş gösterdi.

Ekim ayında doldurulan dosyada Alibaba, kripto para firmasının kendi ticari ismini kullanarak yayınladığı tanıtım materyalleri ile destek kazanmaya çalıştığını söyledi. Bu şekilde ABBC, ICO’lardan 3.5$ milyonun üzerinde kazanç elde etmişti.

Davaya bakan yargıç Paul Outken ön duruşma için tekrarlanan başvurunun  kabul edildiğini söyledi. Daha sonra da davalıların Birleşik Devletler içinde ALIBABA markasını kullanmasını men ettiğini söyledi. Bunlar kelimeler, terimler, isimlendirmeler, dizaynlar ve benzeri tasvirleri içeriyor.

Dava dosyasında bir kaç davalının ismi geçiyor: Alibabacoin Foundation, ABBC Block Chain IT Solutions, Alibabacoin General Trading FZE. Ve Alibabacoin Foundation LLC. Ayrıca ABBC şirketi kurucusu Jason Daniel Paul Philip ve Hasan Abbas’tan da bahsediliyor.

Alibabacoin bir dijital para ve  imaj belirleme için yapay zeka tekniklerinin kullanılabileceği bir blockchain networku. Asıl amacı bireyleri mümkün olduğu kadar doğru bir şekilde belirlemek.

CoinmarketCap’a göre ABBC pazarda en az bilinen kripto paralardan biri. Gerçekten de market kapitalizasyonu açısından 1697 numarada. 1.9$ milyonluk market kapasitesi mevcut ve her koin yaklaşık 0.7$’a satın alınabiliyor.

Alibaba dünya üzerindeki en önemli şirketlerden bir tanesi. Alibaba.com’dan Alibabacoin’e karşı başlatılan bu mücadelenin nedeni rakamlarda gizli. Alibaba 365$ milyarlık market kapasitesine sahip. Bu da Bitcoin’in total hacminden 3 kat, ve tüm dijital para endüstrisinden 1.5 kat büyük demek.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Alibaba.com’dan Alibabacoine’e İhtiyati Tedbir Kararı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Analistlerin Bitcoin senaryosu gerçekleşirse çok can yakacak! Flaş kripto para haberleri: EOS kurucusunun büyük Bitcoin tahmini, XRP, Ethereum, TRON, Litecoin, Stellar, Cardano ve daha fazlası Litecoin yarılama (halving) LTC fiyatlarını arttırabilir! Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri Ortak Kripto Para Çıkarıyor Johnny Depp Yeni Ortaklık Anlaşması ile Kripto Para Dünyasına Giriş Yapıyor! Ripple CTO’su: XRP, Bitcoin ve Ethereum Defterleri Bir Çok Merkezi Sistemden Daha İyi

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır