Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Çin Madencilik Devi Bitmain AsicBoost Güncellemesini Gerçekleştiriyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Çin Madencilik Devi Bitmain AsicBoost Güncellemesini Gerçekleştiriyor
Çin Madencilik Devi Bitmain AsicBoost Güncellemesini Gerçekleştiriyor

© Reuters.  Çin Madencilik Devi Bitmain AsicBoost Güncellemesini Gerçekleştiriyor© Reuters. Çin Madencilik Devi Bitmain AsicBoost Güncellemesini Gerçekleştiriyor

22 Ekim Pazartesi günü Çinli kripto madencilik devi Bitmain, tüm Antminer modellerine “Overt AsicBoost” adı verilen bir ürün yazılımı güncellemesi gerçekleştireceğini bildirdi.

Bitcoin madenciliğinde BTC.com ve Antpool’un madencilik havuzları aracılığıyla bir tekele sahip olan Bitmain, piyasaya sürülecek olan en yeni Antminer S9 ile önümüzdeki hafta daha eski sürümlerine kadar devam edeceğini söyledi.

Aşırı AsicBoost, Antminer cihazları için “etkinliğin” madenciliğini artırmanın bir yöntemini ifade ediyor;

“Bitcoin protokolü üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmayacak. Başlangıçta, AsicBoost’un kullanımını çevreleyen yasal belirsizlik nedeniyle, bizim tarafımızdan üretilen madencilik donanımında bu matematiksel işlevi etkinleştirmeye karar verdik. Bir kuruluş olarak, patent yasalarını ihlal etmek istemedik veya herhangi bir şekilde harekete geçmek istemedik.”

Bitmain, 2017’de AsicBoost üzerinden bir takım eleştirilere maruz kalmış ve Bitcoin Core geliştiricileri, protokolün sömürücü verimlilik kazanımlarının, Bitcoin ağını istikrarsızlaştırdığı yönündeki endişelerini dile getirmişti.

En son sürüm de hiç tartışmasız değildi. Bitmain’in blog yazısı, rakip madencilik havuzu olan Slush Pool sadece birkaç gün sonra, gereksinimlerin uyumlu olmadığını söyledi.

Çin Madencilik Devi Bitmain AsicBoost Güncellemesini Gerçekleştiriyor isimli makale ilk olarak CoinAdam sitesinde yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Çin Madencilik Devi Bitmain AsicBoost Güncellemesini Gerçekleştiriyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Ripple davası reddedilirse XRP fiyatı yükselir mi? 13 Milyon TL’lik Türk Kripto Para Borsası Soygununda, PUBG Detayı Ortaya Çıktı! Altcoin sezonu gerçekten geri mi döndü? Trace Mayer’e Göre Bitcoin Yükselişe Geçmeden Önce Ciddi Bir Düşüş Görecek Pakistan İkilemde: Blockchain Tabanlı Ödeme Uygulamasını Kullanıp, Kripto Paraları Yasaklıyor Tanınmış Piyasa Analisti: Son Döngü Bitcoin’in Piyasa Değerini 1 Trilyon Dolara Taşıyacak

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır