Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Binance Tether’i Platformdan Kaldırıyor İddiaları Tamamen ”Yalan Haber”

Ana Sayfa » GÜNCEL » Binance Tether’i Platformdan Kaldırıyor İddiaları Tamamen ”Yalan Haber”
Binance Tether’i Platformdan Kaldırıyor İddiaları Tamamen ”Yalan Haber”

3/3


2/3


15 Ekim Pazartesi günü, kripto para piyasalarının volatilitesi yine kendini gösterdi ve bir çok kripto para birimi ciddi bir yükselişe geçti. Özellikle geçtiğimiz 2-3 gündür Tether ile ilgili ortalıkta dolaşan haberler, Binance tarafından yayınlandığı iddia edilen bir bildiri ile iyice karışık bir hal aldı.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance’in, Tether’i delist edeceği dedikoduları herhangi bir resmi teyit almasa da, kripto para dünyasının belası olarak görülen ”FUD” olayını başlattı ve Tether’in düşüşünü hızlandırdı. Sosyal medyada Binance tarafından yayınlandığı iddia edilen görsel ise aşağıda mevcut.


Ancak daha sonra Boxmining isimli bir kullanıcı olayın tamamen ”yalan haber” olduğunu belirten bir tweet attı ve Binance CEO’su CZ de olayı doğruladı.


İlgili haber:
Tether’de Neler Oluyor? Kucoin USDT İşlemlerinin Geçici Olarak Durdurulduğunu Açıkladı!

Binance dedikodusunun üzerine, KuCoin isimli kripto para borsasının geçici olarak bütün USDT yatırma ve çekme işlemlerini durduracağı haberi ise, iyice olayın tuzu biberi oldu. Çoğu kripto para topluluk üyesinin düşündüğünün aksine, KuCoin piyasa hacmine göre en büyük stabil koin projesini delist etmiyor, sadece geçici bir süre işlemleri durduruyor.

Binance Tether’i Platformdan Kaldırıyor İddiaları Tamamen ”Yalan Haber” isimli makale Ali Emre KONAKÇI tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Binance Tether’i Platformdan Kaldırıyor İddiaları Tamamen ”Yalan Haber” - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Kripto Para Ödeme Platformu BitPay, Eski PayPal ve Western Union Yetkilisini Bünyesine Kattı! Büyük kâbus: Yanlışlıkla 20,000 dolardan Bitcoin aldı Bitcoin yükseliş trendi tehlikede mi? 8.000 dolar desteği son umut olarak görülüyor 20.000 BTC’lik Satın Alma Emri Bitcoin Fiyatını 5.000 Dolara Yükseltmiş Olabilir Hindistan’ın Kripto Para Yasağı Bu Hafta Sona Erebilir Bitcoin’in Lightning Network Kapasitesi, 2 Milyon Dolarlık Değeri Aştı!

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır