Bitcoin

Ethereum

Ripple

Litecoin

BitcoinCash

NXT

EthereumClass

Dash

Monero

Zcash

Augur

Ravencoin Binance’da Listeleniyor

Ana Sayfa » GÜNCEL » Ravencoin Binance’da Listeleniyor
Ravencoin Binance’da Listeleniyor


Ravencoin Binance’da ne zaman listeleniyor? Binance, bu haftanın başlarında listeden çıkaracağı kripto paraları açıkladı. Binance’da sadece 5 ay boyunca listelenen bu kripto paraların, TRIG, ICN, CHAT ve BCN olduğu öğrenildi.

Ravencoin Binance’da Ne Zaman Listeleniyor?Binance kullanıcıları listeden çıkarılma işlemine karışık hislerle tepki verirken, en yeni liste Binance CEO’su CZ’nin twitter duyurusunu takiben çok daha fazla övgü gördü.

CZ şu şekilde bir tweet attı:

“Listeye geri dönelim. Ravencoin (RVN), ICO yok, toplum projesi, mütevazi insanlar, liste ücreti yok.”

Ravencoin (RVN) şu anda Bittrex ve Upbit dahil olmak üzere birkaç borsada işlem görüyor. Bu borsalardaki işlem hacmi, 2.2 milyon dolarlık toplam işlem hacminin % 90’ını geçiyor.

Haber, dünyanın en büyük kripto para borsasına katılan proje hakkında çok heyecanlı olacak. Haberin ardından, bugün %4’ün üstünde düşüş yaşayan Ravencoin (RVN), %25’in üzerinde etkileyici bir sıçrama yaptı.


Raven hayranları Binance’da listelenen proje hakkında kesinlikle heyecan duyacaktır. RVN şimdi Binance’a yatırılabilir. Resmi olarak RVN/BNB ve RVN/BTC kurları ile işlemler yarın saat 04:00 (UTC) itibarı ile başlayacak.

Diğer Ravencoin (RVG) haberler için tıklayınız.

Ekleyen :Celal YıldırımTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Ravencoin Binance’da Listeleniyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Amerikalı Firmadan Orta Doğu Hamlesi – Lübnan’da Blockchain Eğitimi ve Hackathon Düzenlenecek Tom Lee: Bitcoin, güçlü bir yıla hazırlanıyor Bu Değerlendirmeye Göre BTC 9600’e Çıkacak Kripto Para Birimlerinin Geleceği Riskli Mi? Travis Kling: Bitcoin Uzun Vadeli Kazanç Sağlayabilir! Bitcoin Laneti Mt. Gox’da Yeni Gelişme

FACEBOOK'TA BİZ

Kripto Para

Kripto Para | Bitcoin ve Altcoin Dijital Para Portalı (Blockchain) - Tüm Hakları Saklıdır